VM håndbold

Vraget Ann Grete Nørgaard: Har ikke fået en forklaring fra Klavs Bruun

Ann Grete Nørgaard mener, at hendes landsholdskarriere er ovre, så længe træneren hedder Klavs Bruun Jørgensen.

Den tidligere landsholdfløj Ann Grete Nørgaard er ked af det. Hun ville rigtig gerne have været med til VM i håndbold i december.

Men landstræner Klavs Bruun Jørgensen har ikke fundet plads til hende, og det frustrerer den 34-årige Viborg-fløj.

- Jeg er forundret over, at der ikke er plads til mig i den 28-mands bruttotrup, der er blevet udtaget. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde noget andet. Det er da skuffende, og jeg er da ked af det, fortæller Ann Grete Nørgaard til TV 2 SPORT.

Fravalgt for andet år i træk

Det er andet år i træk, Ann Grete Nørgaard bliver fravalgt til en slutrunde, og fløjspilleren forventer ikke, at hun kommer tilbage på landsholdet, så længe landstræneren hedder Klavs Bruun Jørgensen.

- Jeg havde lidt set skriften på væggen allerede sidste år. Helt naivt troede jeg måske, det ville være lidt lettere, men det er det bestemt ikke. Og ja, nu går vi jo snart på ferie, men det har jeg jo overhovedet ikke lyst til. Jeg vil meget hellere spille landsholdshåndbold.

- Jeg ved ikke om min landsholdskarriere er definitivt forbi nu, men det ser i hvert fald ikke ud til, at Klavs har lyst til at bruge mig. Jeg synes, der har været nogle træningskampe og kvalifikationskampe, jeg godt kunne have været kaldt ind til, hvis han stadig så mig som en del af det - så det må jeg desværre bare se, at det gør han ikke. Medmindre der kommer et skift på posten er jeg nok færdig, lyder det fra Ann Grete Nørgaard, der ikke har fået en forklaring på, hvorfor hun ikke længere er en del af landsholdet.

- Jeg er blevet spurgt mange gange, om der ligger nogle forklaringer udover det håndboldmæssige bag hans valg, både på og udenfor kameraet, og det kan man jo ikke lade være med at tænke, at det er der. Jeg har dog ikke fået nogle forklaringer, desværre.

- Jeg vil jo skide gerne landsholdet. Sidste gang vi talte sammen var beskeden, at han var tilfreds med de to han havde med, og jeg ville kun komme i spil, hvis der kom en skade. Det er jo hans vurdering, kan man sige, og det er en subjektiv vurdering.

- Objektivt set har jeg ikke fået noget, jeg kunne arbejde med for at kunne vippe nogen af de andre af pinden, og det er da frustrerende. Jeg er 34 år, og jeg tror, håndbold-Danmark ved, hvad jeg står for, lyder det fra Ann Grete Nørgaard, der nu skal bruge december på sit civile højskolearbejde, hvor hun arbejder det meste af december.