Håndbold

FCM Håndbold præsenterer nyt navn og logo

Stine Skogrand og Sarah Iversen kommer til klubben i næste sæson, og de skal være med til at give en ny start.

Navnet FC Midtjylland Håndbold er ikke at finde i ligatabellen i den næste sæson.

En investorgruppe har overtaget håndboldklubben, som skifter navn og logo. Herning-Ikast Håndbold er det nye navn, og det skal illustrere et forankret kapitalgrundlag.

- Vi er lykkedes med et bredt ejerskab, både geografisk og med antallet af skuldre, således at vi kan tale om et lokalt ejerskab fra Herning-Ikast og omegn, der til sammen har skudt syv millioner i det nye selskab. Det er en proces, der er forløbet over et halvt år, og som nu er mundet ud i et bredt og forankret kapitalgrundlag. Tilliden fra investorernes side er vi meget ydmyge og taknemmelige for, siger bestyrelsesformand Lars Gantzel Pedersen.

Klubben har sikret sig 3-årige aftaler med to store landsholdspillere. Norske Stine Skogrand og danske Sarah Iversen vil fra næste sæson tørne ud i den lyngfarvede spillertrøje. Derudover følger kontraktforlængelser med fire af klubbens nøglespillere.

Det er anfører Veronica Kristiansen samt Louise Burgaard, Emma Friis og Sabine Englert.

Direktøren i det kommende Herning-Ikast Håndbold glæder sig over, at spillerne har valgt at blive i klubben, selvom andet måske har lokket.

- Vi er ovenud tilfredse med at være så langt med holdsammensætningen de næste sæsoner, særligt med så slagskraftigt et hold. Det betyder meget for klubben, at spillere med så højt internationalt snit ser Herning-Ikast Håndbold som deres fremtid. Det skal fastholde vores position i toppen af dansk og europæisk håndbold, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.

Det nye logo indeholder en enhjørning, der ifølge klubben er "powerful, vild og voldsom i kamp, lynhurtig og ikke lader sig tæmme".