Håndbold

Ribe-Esbjerg ophæver samarbejdet med cheftræneren efter fem måneder

Jan Leslie er med øjeblikkelig virkning færdig som træner for Ribe-Esbjerg.

Sidste sæsons store overraskelse i herrernes håndboldrække, Ribe-Esbjerg, har onsdag eftermiddag ophævet samarbejdet med træner Jan Leslie.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag. I pressemeddelelsen skriver Ribe-Esbjerg, at det er Jan Leslie selv, der har stillet sit mandat til rådighed, som følge af de manglende resultater i denne sæson.

Søndagens nederlag til kroatiske RK Nexe i EHF Cuppen blev derfor sidste kamp i spidsen for Ribe-Esbjerg for den 46-årige træner.  

Den tidligere Rostov-Don-træner kom til Ribe-Esbjerg i februar 2017, hvor han blev ansat som en del af trænerteamet bag succestræneren Claus Uhrenholt.

Men efter en sæson hvor Ribe-Esbjerg spillede sig frem til en DM-semifinale, kunne bestyrelsen i klubben og Claus Uhrenholt ikke blive enige om en forlængelse. Det betød, Uhrenholt forlod klubben, mens Jan Leslie blev ansat som ny cheftræner i klubben.  

Men det blev altså en kort tid i spidsen for de blå-klædte, der har fået en skidt start på den nye sæson, hvor det bare er blevet til seks point i 11 kampe for Ribe-Esbjerg HH.

Sune Agerschou er ny træner i klubben indtil en mere permanentløsning er på plads.

- Den opgave tager jeg på mig, men det er ikke mit ønske, siger Agerschou i en pressemeddelelse fra klubben, som samtidig betoner, at det er vigtigt, at alle lægger kræfterne i for at få vendt tingene.

Samtidig inddrages talentchef Marc Uhd endnu mere i opgaverne omkring ligaholdet, fortæller Sune Agerschou.

- Marc er i forvejen inde omkring ligaholdet, og jeg synes, han varetager de opgaver fornuftigt, så det er helt naturligt.