VM håndbold

Købte nye sko fem minutter før Klavs Bruun ringede: - Jeg kom til at bande

Simone Böhme er lykkelig over at blive kaldt til VM-lejren i Tyskland, og hun håber på at få spilletid.

Danmark spiller sin første kamp lørdag mod Montenegro, og den kan du se direkte på TV 2 og TV 2 Play fra klokken 20.30

Trine Østergaard har stadig problemer med den skulder, som hun slog i VM-testkampen mod Sverige.

Derfor er det fortsat tvivlsomt, om hun bliver klar til Danmarks første kamp mod Montenegro lørdag. Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har taget konsekvensen og indkaldt Simone Böhme, der rejser til Tyskland med det samme, og dét er hun lykkelig over.

- Det sjove er, at jeg faktisk lige har været inde og købe et par nye håndboldsko. Fem minutter efter, så ringer Klavs. Det var lidt vildt, siger Simone Böhme til TV 2 SPORT.

- Jeg havde jo set det med Trine og hendes skulder, og allerede der havde jeg jo også i tankerne, at jeg selvfølgelig var klar. Jeg er selvfølgelig ked af det på Trines vegne, men jeg er selv rigtig glad. Det er helt vildt.

Det er fløjspillerens første slutrunde, og hun fortæller, at der er en masse tanker og følelser, som flyver rundt i hendes hoved og krop lige nu.

Jeg glæder mig bare til at komme ned og være en del af holdet

Simone Böhme

- Jeg kom til at bande et par gange, da Klavs ringede, og så sagde jeg selvfølgelig bare, at jeg var klar. Jeg skyndte mig at pakke og komme afsted. Så ringede jeg til min mor bagefter og fortalte det.

- Det er virkelig svært at sætte ord på. VM i Tyskland har været et mål i lang tid, som jeg har arbejdet og kæmpet for, så det er slet ikke til at forstå, siger fløjspilleren.

- Jeg skrev lige, at jeg ikke kom mandag

Fløjspilleren fortæller, at hun endnu ikke har gjort sig nogle tanker spilletid, men hun tror ikke, at hun bare er blevet kaldt til Tyskland for sjov.

- Jeg går da ud fra det, siden han ringer og fortæller, at de ikke vil løbe nogen risiko med Trines skulder. Lige nu ved jeg ikke for længe og hvor meget. Det har jeg ikke gjort mig nogle tanker om. Jeg glæder mig bare til at komme ned og være en del af holdet, så tager jeg tingene, som de kommer.

Den danske højrefløj fortæller videre, at der ellers var planlagt sindssyg hård træning og dødløft i hele december. Samtidig skulle hun have været tilbage i sin ungarske klub, Siófok, hvor hun til daglig har danske Lars Rasmussen som træner.

- Der er ikke nogen tvivl om, hvor jeg helst ville være. Jeg skrev lige til Lars, at jeg ikke kommer på mandag, fordi jeg hellere vil til Oldenburg og spille VM. Så skrev han selvfølgelig bare 'fedt og god tur'.

Danmark spiller sin første kamp på lørdag mod Montenegro, og den kan du se direkte på TV 2 fra klokken 20.30.