Håndbold

- Spillerne kom og sagde, at nu var det forbi

Både spillere og træneren havde mistet troen på det fælles projekt i Ribe-Esbjerg, fortæller to medlemmer af klubbens bestyrelse til TV 2 SPORT.

Onsdag fyrede håndboldligaklubben Ribe-Esbjerg træner Jan Leslie.

Efter en skidt start på sæsonen, hvor det kun var blevet til to sejre i 11 kampe i ligaen, havde både spillerne og Jan Leslie mistet troen på det fælles projekt. Det fortæller Ribe-Esbjergs bestyrelsesmedlem Johnny Nim til TV 2 SPORT.

- I tirsdag kom spillerne og sagde, at nu var det forbi. Det hang ikke sammen mere (Samarbejdet med Jan Leslie, red.).

- Spillerne syntes, at der skulle nogle nye ting til, lyder det fra Johnny Nim, der også siger, at Jan Leslie havde mistet modet.

- Jan har tidligere sagt, at han ikke kunne magte mere nu, lyder det fra Johnny Nim, der bliver bakket op af bestyrelsesformanden i klubben, Holger Refslund. Han peger på, at det var Jan Leslie, der selv gjorde opmærksom på problemerne for to-tre uger siden.

- Her meldte Jan Leslie ud til os, at han ikke følte, at han kunne vende den negative udvikling, som vi var inde i. Der stillede han samtidig sit mandat til rådighed.

- Da den negative udvikling så fortsatte efterfølgende, så følte vi, at vi skulle trække stikket, fortæller Holger Refslund til TV 2 SPORT.

Den tidligere Rostov-Don-træner Jan Leslie kom til Ribe-Esbjerg i februar 2017, hvor han blev ansat som en del af trænerteamet bag succestræneren Claus Uhrenholt.

Men efter en sæson. hvor Ribe-Esbjerg spillede sig frem til en DM-semifinale, kunne bestyrelsen i klubben og Claus Uhrenholt ikke blive enige om en forlængelse. Det betød, at Uhrenholt forlod klubben, mens Jan Leslie blev ansat som ny cheftræner.  

Men det blev altså en kort tid i spidsen for de blå-klædte, der har fået en skidt start på den nye sæson, hvor det bare er blevet til seks point i 11 kampe for Ribe-Esbjerg HH.

Sune Agerschou er ny træner i klubben indtil en mere permanent løsning er på plads.