Danske spillere morer sig over komikers sponsorat hos Tunesien

Flere af det danske spillere synes, at det er en meget sjov idé, som Ruben Søltoft har fundet på, selvom det er lidt underligt.

Flere af de danske spillere kender godt til den tunesiske stjerne Mouna Chebbah, som har flere år bag sig i den danske liga.

Men hun bliver ikke det eneste velkendte ansigt, som kommer til at møde danskerne, når modstanderen tirsdag aften hedder Tunesien i den tredje kamp ved VM.

Den danske komiker Ruben Søltofts hoved kommer nemlig til at være på de tunesiske trøjer. Han har købt sig et sponsorat hos det tunesiske forbund, som gør, at hans hoved vil pryde trøjerne. Men kun i kampen mod Danmark.

Årsagen er, at han vil lave noget markedsføring for sit kommende onemanshow, 'Ting fra min mund', og det, synes flere af de danske spillere, er meget sjovt.

- Jeg har kun læst en enkelt overskrift med det, men jeg synes, at det er et sjovt initiativ. Vi taler jo også om det nu, så det må have virket på en eller anden måde, siger Maria Fisker til TV 2 SPORT og fortæller, hun er stor fan af ham.

- Jeg synes, at han er megasjov, så det er fedt lavet og godt fundet på. Jeg tror ikke, at vi kommer til at løbe og kigge så meget på det. Alle har alle mulige forskellige sponsorer nu om dage. 

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det, men han er meget sjov. Det virker lidt tosset

Sarah Iversen

Samme holdning har Kristina 'Mulle' Kristiansen.

- Det er sgu da meget sjov. Det er fedt, og det er da godt at sådan noget kan lade sig gøre, siger hun og bakkes op af Sandra Toft.

- Det er en god idé og vildt smart. Det er et meget sjovt tiltag, synes jeg. Jeg er dog glad for, at han ikke fik et billede på vores trøje.

Idéen opstod for to år siden, da Danmark afholdt VM. Optimalt set ville han gerne have været sponsor for Danmark, men fandt ud af, det var for dyrt.

- Så kiggede jeg på, hvem Danmark skulle møde, og der var Tunesien det sjoveste bud, skriver Søltoft i en mail til TV 2 SPORT.

Sarah Iversen og Kathrine Heindahl er også enige i, at Ruben Søltoft er en meget sjov som komiker, men at det samtidig også lyder skørt.

- Det har jeg godt hørt noget om. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det, men han er meget sjov. Det virker lidt tosset, synes jeg lige udmiddelbart, siger Sarah Iversen, imens Kathrine Heindahl fortæller, at hun ikke kommer til at lade sig distrahere.

- Det lyder lidt underligt i mine ører, og det bliver nok ikke noget, som jeg kommer til at bruge min tid og energi på. Hvis han gerne vil sponsorere dem, skal han bare have lov til det.

Line Jørgensen håber på at se ham i den danske lejr, hvis han kommer til Tyskland.

- Jeg synes, at det er sjovt – det må jeg indrømme. Det er en fed måde at få reklame for hans nye show, så det er meget sjovt. Hvis han kommer herned, kan han da komme og give et show bagefter, smiler Line Jørgensen.

Den danske landstræner, Klavs Bruun, kender ikke rigtigt Ruben Søltoft, men han synes alligevel, at det er en sjov gimmick, som komikeren har vundet på.

Ruben Søltoft fortalte selv den glædelige nyhed i en video på sin Facebook-side.