VM håndbold

Tunesien troede, deres nye danske sponsor var rapper

Det tunesiske håndboldlandshold har ikke helt styr på, hvilken beskæftigelse deres kommende sponsor har.

Tirsdag aften får Ruben Søltoft realiseret den drøm, han har haft de seneste to år. At sponsorere et kvindelandshold.

Den danske komiker har købt sig et sponsorat hos det tunesiske landshold, som møder Danmark i en kamp i VM-gruppen. Det betyder, at et billede af Søltoft vil pryde de tunesiske spilleres trøjer.

Til TV 2 SPORT fortæller han, at han ikke kender nogle af de tunesiske spillere. Og de kender da heller ikke ham. For det tunesiske håndboldforbund troede, Ruben Søltoft havde en lidt anden beskæftigelse.

- Jeg ved, det er en dansk rapper, som vil sponsorere os, og som vi nu vil sætte på vores trøjer. Vi er der måske for at hjælpe ham, men han har også hjulpet holdet, siger Tunesiens landstræner, Issam Lahiani.

Da TV 2 SPORTs reporter gjorde ham opmærksom på, at den nye sponsor nærmere er en komiker eller skuespiller end en rapper, ville landstræneren ikke helt erkende, at der var en smule uvidenhed om den nye danske sponsor.

VM i håndbold på TV 2 PLAY

TV 2 PLAY kan du få alt det bedste fra VM i kvindehåndbold.

Her har du mulighed for at se eller gense Danmarks kampe og pressemøder, og du kan være sikker på at kunne se hver enkelt kamp under slutrunden direkte.

- Ja, ja. Det ved vi godt. Det er en rapper, altså en komiker. Under alle omstændigheder er det et plus for holdet, så hvorfor ikke? Det er en dansk sponsor, der har interesseret sig for Tunesien. Det er godt for os.

Tunesiens største profil, Mouna Chebbah, spillede fra 2008-14 i Danmark og har derfor en større chance for at kende til Ruben Søltoft. Men heller ikke hun vidste, hvem han var.

- Vi troede, han var sanger og rapper, men fordi han er komiker, håber jeg, vi smiler og har det sjovt til kampen, siger hun grinende.

Chebbah er ikke den eneste, som synes, den kommende sponsor er til den sjove side. Også hendes kommende modstandere, de danske håndboldpiger, morer sig over initiativet fra komikeren.

Det er kun i kampen mod Danmark, at Ruben Søltoft har køb et sponsorat på hos Tunesien. Reklamestuntet er for at gøre opmærksom på hans kommende onemanshow 'Ting fra min mund'.