Helle Thomsen 'gik helt amok' over for sine spillere

Helle Thomsen fortæller, at hun var vred og skældte ud i pausen, og det var det, spillerne skulle bruge for at vinde kampen.

Se VM-håndbold på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 PLAY.

- Det blev en kamp, som vi egentlig havde fuld kontrol over, men så begyndte vi på det egoistiske pis.

Helle Thomsen talte med hårde ord til sine spillere, da de kun var foran med et enkelt mål ved pausen i kvartfinalen mellem Holland og Tjekkiet.

Hollænderne var foran med 6-1 efter bare fire minutter, men den føring smed de stille og roligt væk, og det tændte Hollands danske træner af.

-  Jeg gik helt amok i pausen, da vi havde en chance for at lukke den her kamp tidligt. Men så begyndte folk at gøre, hvad de selv syntes, at de skulle gøre, siger Helle Thomsen til TV 2 SPORT.

- Vi har ikke spillet fantastisk, men det, der har båret os hele vejen, er, at vi har spillet sammen.

- Hun havde ret til at blive sur på os

Lois Abbingh blev Hollands helt store spiller, da hun scorede 14 af hollændernes 30 mål. Hun kom også først rigtig i gang i anden halvleg, og hun fortæller, at det skyldes Helle Thomsens opsang i pausen.

- Vi ved, at hun kan være lidt crazy nogle gange, men jeg synes, vi fortjente det. Vi var ikke fokuserede nok i første halvleg og i begyndelsen af anden halvleg, missede vi nogle chancer. Jeg mener, hun havde ret til at blive sur på os, siger Lois Abbingh.

Jeg er ikke ret god til engelsk, men når jeg bliver sur, er jeg absolut ikke god

Helle Thomsen

Skal Helle være 'crazy' for at få jer i finalen?

- Ja, måske hun skal være det. For jeg synes, vi kæmper hårdt i turneringen, for det er ikke lige så nemt for os, som det var sidste år. Men jeg er glad for, vi kæmpede i 60 minutter og vandt kampen, så det er det eneste, der betyder noget. 

Den danske træner fortæller, at hun ikke helt kan styre sig selv og sit sprog, når hun er oppe i det røde felt. Men hun er sikker på, at spillerne alligevel forstår, hvad hun mener.

- Der er ikke mange engelske ord, der kommer ud af munden på mig, men jeg tror, at de kan se på mit kropsprog, hvad jeg mener. Jeg er ikke ret god til engelsk, men når jeg bliver sur, er jeg absolut ikke god. Jeg kender ikke alle de der bandeord, og hvad man skal sige, når man bliver rigtig gal, siger Helle Thomsen.

Holland skal nu enten møde Norge eller Rusland i semifinalen. Den kamp bliver spillet senere onsdag.