EM håndbold

Landstræneren måtte ændre taktik: Vores forsvar blev smadret

Nikolaj Jacobsen kunne torsdag se sit mandskab knuse Egypten i Golden League i Frankrig, men det begyndte ikke så godt.

Det endte med en sikker dansk sejr på 37-21, da herrelandsholde torsdag aften mødte Egypten ved Golden League.

Men det begyndte langt fra overbevisende for Danmark.

- Vi skulle lige indstille os på det egyptiske spil. Vi har ikke brugt et minut på at forberede os på Egypten. Vi har forberedt os på os selv, fortalte Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT efter kampen.

At danskerne ikke havde brugte tid på egypterne var tydeligt. 

Det danske landshold havde problemer med at få rystet Egypten og efter 20 minutter var stillingen 10-10, men som minutterne gik fik Danmark opbygget et stort forspring.

- Specielt til at starte med manglede Henrik Toft Hansen og Mads Mensah balancen mellem hinanden. Det betød, at stregen kunne løbe bag dem og det smadrede vores forsvar til at starte med.

- I løbet af de første 20 minutter havde Egypten kun to langskud eller sådan noget, og derfor valgte vi, at de måtte tage nogle flere langskud.

Da først forspringet var etableret så danskerne sig ikke tilbage, og selvom Nikolaj Jacobsen sparrede profilerne Niklas Landin, Mikkel Hansen og René Toft Hansen kunne han se sit hold vinde med 37-21.

Næste kamp for Danmark er på lørdag, hvor Danmark møder Norge klokken 16:45. Norge tabte den første kamp i turneringen til værterne fra Frankrig med 32-17.

Du kan se opgøret mellem Danmark og Norge på TV 2 og TV 2 PLAY.