EM håndbold

Officielt: Landsholdsprofil skifter til PSG

Landsholdsstregen Henrik Toft Hansen skifter til sommer til den franske storklub Paris, skriver danskerens nuværende klub.

Mikkel Hansen får til sommer selskab af landsholdskollegaen Henrik Toft Hansen i Paris Saint-Germain.

Det skriver Toft Hansens nuværende klub, Flensburg-Handewitt, på Instagram.

- Farvel efter denne sæson. Henrik Toft forlader os efter denne sæson og slutter sig til Paris Saint-Germain. Henrik har i løbet af de seneste dage underskrevet en toårig kontrakt med den franske topklub. Flensburg-familien ønsker Henrik og hans familie alt godt.

Henrik Toft er allerede taget til Frankrig, hvor han torsdag aften tager hul på Golden League sammen med det danske landshold. 

Danmark skal spille tre kampe mod henholdsvis Egypten, Norge og Frankrig. Det er de sidste testkampe inden EM, som begynder i næste uge.

Landsholdsstregen har også selv fortalt om skiftet på Instagram. Det er dog ikke mange kommentarer, han har føjet til billedet med en trøje, der viser teksten TOFT HANSEN og tallet 2020. 

- I dag er det officielt, at jeg i de næste to sæsoner skal være en del af Paris Saint-Germain. Men først vil jeg give alt, hvad jeg har for at afslutte tre gode år i Flensburg-Handewitt på den bedst mulige måde.