Nikolaj Jacobsen var ovenud tilfreds med stregkæmpe

Flensburg-Handewitt-spilleren Anders Zachariassen havde stor andel i Danmarks sejr på 37-21 over Egypten ved Golden League.

Med seks mål på seks forsøg og et hav af gode aktioner foran eget målfelt medgav Anders Zachariassen efter landskampen mod Egypten, at han havde spillet sin bedste kamp i rødt og hvidt.

- Ja, jeg tror, at det er en af de eneste, hvor jeg har haft 100 procent scoringsprocent. I forsvaret gik det også fint nok med Henrik Møllgaard i midten, så det kan man roligt sige, lød det fra Anders Zachariassen.

Landstræner Nikolaj Jacobsen var også umådelig tilfreds med sin stregspiller, der blev sendt på banen første gang efter fem minutter, da Henrik Toft Hansen fik sin første af i alt tre udvisninger.

- Anders er helt sikkert med til at vende kampen. Han kommer ind med noget energi, som der måske også manglede til at starte med, og det gør også, at de andre er nødt til at steppe lidt op, ellers kommer man til at stå og ligne sådan en doven hund ved siden af, sagde Nikolaj Jacobsen, der også roste indstillingen hos den 26-årige Flensburg-Handewitt-spiller.

- Anders er - i hvert fald for mit vedkommende - rigtig dejlig at arbejde med, fordi han har det, jeg gerne vil have: En super indstilling. Det er ikke alting, der lykkes for Anders, men du får en 100 procents arbejdsindsats og et arbejdsraseri, hver gang du sender ham på banen, sagde Jacobsen.

Kampens spiller

Anders Zachariassens indsats mod Egypten fik også TV 2 SPORTs håndboldeksperter til at klappe i hænderne.

- Han kom ind og stabiliserede den centrale del af forsvaret. Han var dygtig til at finde højden, og så er han også rigtig dygtig i andenfase-kontra, hvor han var med til at bære bolden hurtigt frem, lød analysen fra Claus Møller Jakobsen.

Bent Nyegaard kårede Zachariassen til kampens spiller.

- Han scorer 6 på 6. Hans energi og evnen til at være de rigtige steder både offensivt og ikke mindst defensivt var suveræn. Han fik styr på tropperne, efter Henrik Toft blev sendt ud. Vildt meget energi og en rigtig god mand for Nikolaj Jacobsen. Tillykke med en flot indsats, sagde håndboldeksperten i sin karakterbog.

Næste opgave for Anders Zachariassen og det danske landshold er lørdag, når Norge venter ved Golden League i Frankrig. Søndag står Danmark overfor værtsnationen.

Danmark åbner EM mod Ungarn lørdag den 13. januar.