Håndbold

Svensk profil forlader Danmark og tager med Henrik Toft til Paris

Ulrika Toft Hansen skifter væk fra Team Esbjerg og fortæller, at hun nu håber på at få en kontrakt med Issy Paris.

Den tidligere svenske landsholdsspiller Ulrika Toft Hansen følger i fodsporene på sin mand.

Efter denne sæson forlader hun pokalvinderne fra Team Esbjerg for at tage med Henrik Toft Hansen til Paris, hvor den danske landsholdsspiller i næste sæson skal spille med Mikkel Hansen i Paris Saint-Germain.

- Det er med blødende hjerte og en stor klump i halsen, for jeg er superglad for at være i Esbjerg. Vi har et par meget dygtige trænere, og både stemningen og kammeratskabet på holdet er rigtig god. Så jo, jeg ville rigtig gerne være blevet, siger hun til jv.dk.

Afviste kontrakt

Det er det familiære, der har vægtet højest i overvejelserne om fremtiden. Sammen med Henrik Toft Hansen har hun sønnen Oliver, og for at få det hele til at gå op i en højere enhed jagter hun nu en håndboldkontrakt hos Issy Paris.

Over for JydskeVestkysten fortæller hun ellers, at hun tilbage i november fik tilbudt en ny kontrakt af Team Esbjerg, men at hun ikke synes, den var attraktiv nok.

Ulrika Toft Hansen var en del af det svenske landshold, som spillede sig frem til en fjerdeplads ved VM i Tyskland i december. Undervejs slog de Danmark ud af turneringen, inden de først tabte semifinalen til Frankrig og siden bronzekampen til Holland.

Efterfølgende var Ulrika Toft Hansen med Team Esbjerg til pokalturneringens 'Final 4', der blev spillet mellem jul og nytår.

Her var hun en stor del af årsagen til, at Team Esbjerg blev pokalmestre. I finalesejren på 31-20 over København Håndbold blev hun kampens topscorer med otte mål.