EM håndbold

- Det giver et boost at vinde over Frankrig, siger dansk landstræner

Nikolaj Jacobsen vandt for anden gang i sin landstrænerkarriere over Frankrig søndag aften.

Se samtlige kampe fra EM-slutrunden på enten TV 2, TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY

Det så ikke altid lige kønt ud for Danmark, da landsholdet søndag aften slog Frankrig med 29-28.

Danmark var bagud med 21-25 et kvarter inde i anden halvleg, men fik kæmpet sig flot tilbage i opgøret og med lige over fire minutter tilbage af kampen scorede danskerne til 27-27.

Rasmus Lauge afgjorde kampen i sidste sekund med et langskud, der sneg sig forbi den franske keeper.

Sejren faldt på et tørt sted for landstræner Nikolaj Jacobsen, der ikke havde været tilfreds med indsatsen i nederlaget til Norge lørdag.

- Det giver et boost at vinde over Frankrig. Der er ingen tvivl om, at vi var skuffet i går, sagde Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT efter kampen, hvor han også understregede, at indstillingen havde været et fokuspunkt forud for opgøret mod Frankrig.

Godt at vinde uden Hansen

Vi skulle præsentere os selv bedre på banen i dag end mod Norge. Det gjorde vi, lød det fra Jacobsen, der var glad for at se sit hold vinde over en topnation.

At sejren kom uden Danmarks største stjerne Mikkel Hansen gjorde ikke sejren mindre god for Nikolaj Jacobsen. Faktisk tværtimod.

- Når vi kommer til Kroatien, kan Mikkel ikke spille otte kampe af 60 minutter. Det kan ikke lade sig gøre. Derfor var det rigtig godt for holdet at få noget tid uden Mikkel, der selvfølgelig er rigtig vigtig for os. I dag var det rart at se en opstilling med Rasmus Lauge og Morten Olsen fungere rigtig godt.

Status i Golden League blev dansk sejre over Frankrig og Egypten og et nederlag til Norge.

Danmark åbner EM på lørdag, hvor Ungarn venter i den første kamp.