EM håndbold

Landin var 'meget overrasket' over norsk profils beskyldning

Der var ikke meget nordisk venskabelighed mellem Magnus Landin og norske Kent Robin Tønnesen under Danmarks kamp mod Norge ved Golden League.

Se samtlige kampe fra EM-slutrunden på enten TV 2, TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY

Det blev helt som ventet en hård fysisk kamp mellem Danmark og Norge ved Golden League i Frankrig.

Særligt Magnus Landin og den norske højre back Kent Robin Tønnesen var flere gange i infight og endte også i et større skænderi i kampens slutminutter.

Efter kampen var den danske venstre fløj lidt uforstående overfor nordmandens opførsel.

- Han startede i første halvleg med at beskylde mig lidt for, at jeg bevidst kørte min albue op i hovedet på ham. Det var jeg meget overrasket over, sagde Magnus Landin til TV 2 SPORT.

Magnus Landin fik opbakning fra storebror Niklas Landin, der i løbet af kampen også bemærkede Tønnesens voldsomme spil.

- Han skulle hele tiden op i hovedet på Magnus og de andre af vores spillere. Så gik han også hele tiden og brokkede sig, sagde Niklas Landin.

Sidst i kampen endte Magnus Landin og Kent Robin Tønnesen med at skubbe til hinanden, efter begge spillere beskyldte modparten for at være for voldsom i tacklingerne. Også her var Niklas Landin inde og blande sig for at få styr på gemytterne.

- Det var i de allersidste minutter, og kampen var afgjort, så jeg synes, han (red. Tønnesen) skulle slappe lidt af. Det var flot af dommerne, at de holder overblikket og smider ham ud, siger Niklas Landin.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson lagde også mærke til, at der var en god intensitet mellem de to spillere gennem hele opgøret.

- Der er ingen tvivl om, at Tønnesen var frustreret, når han mødte den opbakning, Magnus Landin kommer med i forsvaret. Den var hård, men den var ren, sagde Daniel Svensson.

Danmark tabte kampen til Norge 25-27. Søndag eftermiddag møder de danske håndboldherrer Frankrig i den sidste kamp ved Golden League.

Se Danmark - Frankrig direkte på TV 2 med optakt fra kl. 16.30.

Danmark måtte se sig slået af Norge ved Golden League Video: TV 2 SPORT