EM håndbold

Nyegaards karakterbog: Formidabel dansk holdindsats

Der var så mange flotte præstationer i Danmarks sidste kamp ved Golden League, at tre personer har fået tildelt titlen som kampens bedste spiller.

Det blev en fantastisk afslutning på Golden League turneringen for Danmark, da de med en sejr på 29-28 over Frankrig kunne sikre sig titlen og en flot optakt til EM, der starter om bare seks dage.

- Det var en fremragende holdindsats og trænerarbejde på absolut topniveau. Danmark var bagud i store dele af opgøret og får alligevel stået imod den enorme fysik som franskmændene kommer med. Du kan ikke få en hårdere test og en bedre generalprøve inden EM, lyder det fra Bent Nyegaard, der har kåret hele tre spillere som kampens spiller.

Karakterskalaen - ny

6 - HØJ KLASSE

5 - KLASSE

4 - OVER MIDDEL

3 - MIDDEL

2 - UNDER MIDDEL

1 - IKKE SÅ GODT

0 - DUMPET

 

NIKLAS LANDIN 4

Får anden halvleg og leverer egentlig rigtig god præstation. Der gik dog lidt bolde ind på ham, hvor han normalt plejer at lukke af. Mangler det ekstraordinære.  

JANNICK GREEN 4

Også en rigtig fin halvleg til Green. Vi skal huske, at han er det klare andetvalg. Fik dog tanket selvtillid i dag og det er meget, meget glædeligt. Har det svært mod Karabatic, men det ville alle have haft. 

MAGNUS LANDIN 4

Dækkede venstre back i anden halvleg og det lykkedes rigtig godt. Havde ikke nogen afslutning, men tiltrak sig et straffekast. En godkendt indsats. 

CASPER U. MORTENSEN 5

En rigtig god kamp. Scorer på begge sine chancer. Dækker også fint op, og leverer som vi forventer af ham på de tidspunkter han skal.

HANS LINDBERG 6 (Kampens spiller)

Scorer 8/9 og får fuld tid. Spiller 3x60 minutter i Golden League. Dækker godt op og har været sikkerheden selv igennem hele den her turnering. Fantastisk, at han holder så højt et niveau inden EM. 

MORTEN OLSEN 5 (Kampens spiller)

Det er ham, der klapper tre bolde ind i streg imod slutningen af kampen. Han tager lidt for mange chancer i sit spil, men som han spillede det sidste kvarter, så er han tilbage på OL-niveau. Han er fuldstændig kampafgørende for Danmark i den her skønne håndboldkamp. 

MADS MENSAH LARSEN 4

Der er ikke i nærheden af rødt kort til ham. Det var en klar fejldom. En rigtig flot præstation af Mads Mensah, der leverer i begge ender, men har dog lige et par svipsere i forsvaret. Solid præstation.

RENÉ TOFT HANSEN 5

Han er tilbage på fuld blus og bliver et kæmpe aktiv for det her landshold til EM-slutrunden. Endnu en stor Rene Toft-kamp, hvor vi ser hans store betydning for det danske forsvar. 

RASMUS LAUGE 5

Langt, langt skarpere i sit duelspil i dag i forhold til kampen mod Norge. Scorer desværre kun 4/10, men er involveret i så mange positive ting i det danske angreb.

HENRIK MØLLGAARD 4

Spiller 19 minutter. Gjorde det okay, men havde en svær periode, da Karabatic virkelig spillede sig op. Det så til gengæld rigtig godt ud, da han stod ved siden af Rene Toft i det danske forsvar.

MICHAEL DAMGAARD 2

Det blev ikke Damgaards kamp i dag. Han scorer ikke et eneste mål og kunne ikke finde pladsen i angrebet. Det er lidt historien med ham. Enten er det rigtig godt eller også falder han lidt igennem. 

PETER BALLING 2

Han spillede højre back i anden halvleg. Afslutningerne lykkedes ikke rigtigt, og det virkede til, at han blev lidt overrasket over den store franske fysik. Dog en god oplevelse at få for ham, som han kan lære en masse af.

HENRIK TOFT HANSEN 5

Stor, stor præstation. Havde masser af kræfter. Scorer 4/5. Spillede fantastisk sammen med brormand i forsvaret. Henrik Toft viste storform og et 5-tal er velfortjent.

NICLAS KIRKELØKKE 5

En stor opmuntring for Kirkeløkke. Scorer 2/5 og dækker højre back på rigtig, rigtig fint niveau i første halvleg. Er oppe mod Karabatic i store dele af kampen. Det lykkedes godt for ham og det kan han virkelig tage med videre. Flotte angrebspræstationer også. Han kommer til at sove godt i nat og vil være glad for sin indsats. 

NIKOLAJ JACOBSEN 6 (Kampens spiller)

Det er forrygende trænerarbejder. En kamp uden Mikkel Hansen. Danmark er bagud i store dele af opgøret, men med køligt overblik får han sat de rigtige ting sammen. Det er et faktum, at når Nikolaj Jacobsen er bedst, så er han suveræn. Det eneste jeg savner er kontraspillet, men lykkedes så med stort set alt andet. Det er en eminent præstation på sidelinjen. 

ANDERS ZACHARIASSEN UB

TIM SØRENSEN  UB

JACOB HOLM UB

LASSE SVAN UB