EM håndbold

Skadet fløj er tæt på at være EM-klar

Fløjspilleren forventer ikke, at lyskeskaden kommer til at give ham nogle problemer og vil snart deltage på lige fod med de andre i træningen.

Du kan se EM-håndbold på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Der er store forventninger til det danske håndboldlandshold, når EM i Kroation for danskernes vedkommende begynder på lørdag.

Nikolaj Jacobsen vil gerne have sit landshold med i finaleweekenden, og hvis det skal ske, er det vigtigt at undgå for mange skader. Én af dem, der bøvler med det lige nu, er Lasse Svan Hansen. En fiberskade i lysken har holdt fløjspilleren ude af Golden League-turneringen, men Svan satser på at blive EM-klar.

- Det går godt. Jeg sprang alt, hvad jeg kunne til opvarmning søndag, og jeg sprintede flere gange. Det har været rigtig fint, og der har ikke været noget som helst - hverken da jeg lavede det søndag eller efterfølgende. Det ser meget fornuftigt ud, siger Lasse Svan til TV 2 SPORT.

Er det en EM-klarmelding?

- Nej, det ved jeg ikke, om det er. Jeg har stadig ikke spillet håndbold og gjort det med kontakt endnu. Jeg glæder mig til, at vi skal træne lidt tirsdag, så jeg kan komme ind og bokse lidt i forsvaret, få lidt skub og se, hvordan jeg reagerer på det.

Vil være helt sikker inden klarmelding

Danmark åbner EM-turnering på lørdag, hvor Ungarn venter i første kamp. Her forventer fløjspilleren, at han kommer til at storme frem og tilbage, hvis alt går, som det skal.

- Hvis jeg holder til det, så tror jeg godt, at jeg kan begynde og melde mig klar. Jeg vil gerne være sikker på, at lysken kan holde til de uventede bevægelser, der tit sker i en håndboldkamp. Alt, hvad jeg har lavet indtil videre, har været kontrolleret. Det skal jeg lige have med også.

- Jeg skal lige have fysioterapeuten med ind over træningen tirsdag, men onsdag er jeg fuldt med, siger fløjspilleren.

Danmark spiller klokken 20.30 på lørdag, og den kamp kan du se på TV 2 og TV 2 PLAY.