Håndbold

Stor profil forlader ligaens tophold

Skjerns svenske landsholdsspiller, Markus Olsson, søger nye udfordringer til sommer.

321 ligamål i 120 kampe.

Ligaens tophold, Skjern Håndbold, kommer til at skulle undvære Markus Olsson til sommer. Den svenske landsholdsspiller forlader den vestjyske klub, fordi han søger nye udfordringer.

- Det bliver utrolig hårdt at sige farvel til sommer, men alting varer ikke evigt, og man skal også huske at tage chancen, når den byder sig, siger Markus Olsson i klubbens pressemeddelelse.

Fra venstrebackpositionen har 27-årige Olsson siden 2015 været fast inventar for Skjern og nydt stor succes i klubben.

- Det har været forfærdelig svært at komme frem til en endelig beslutning, fordi jeg stortrives i Skjern. Det har fyldt alt i mine tanker hele efteråret, og derfor var jeg nødt til at tage hjem til Sverige i julen for at skille tingene fra hinanden, lyder det fra Olsson.

Hos Skjern ærgrer man sig over, at en af klubbens bærende kræfter forlader holdet.

- Det er et stort tab for klubben, men vi ønsker Markus og familien alt det bedste med de fremtidige udfordringer, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

Det vides endnu ikke, hvor Olsson skal spille efter sommerferien. Over for TV 2 SPORT fortæller han, at hans fremtid sandsynligvis bliver syd for Danmark i en af de største ligaer. Han er i gang med forhandlinger med en eller flere klubber.

Skjern ligger i øjeblikket på førstepladsen i ligaen og får til sommer tilgang af den tidligere landsholdsplaymaker Thomas Mogensen.