Skanderborg henter bagspiller hos lokalrival

16x9
Minik Dahl Høegh er færdig i Århus Håndbold. Foto: -

32-årige Minik Dahl Høegh skifter fra Århus Håndbold, hvor det var småt med spilletid.

Skanderborg Håndbold har set sig nødsaget til at hente forstærkning efter tabet af to bagspillere.

Thomas Christensen er langtidsskadet, mens Rasmus Kaagaard har forladt klubben efter efterårssæsonen. Som erstatning har Skanderborg hentet Minik Dahl Høegh hos lokalrivalerne fra Århus Håndbold.

Det bekræfter sportschef i Skanderborg Håndbold, Torben Væver.

- Vi har mistet et par spillere i december. Vi ved godt, tingene begynder at snerpe til i april, når tingene skal afgøres. Der er vi blevet lidt for sårbare, når vi mangler to bagspillere, siger Torben Væver til TV 2 SPORT.

- Vi har manglet noget skudkraft. Vi har ikke fået de mål, vi fik sidste år fra distancen fra Kasper Irming. Det passer mig rigtig fint, at vi får et supplement ind, som kan skyde fra distancen.

Kontrakten træder i kraft med øjeblikkelig virkning, men ifølge Torben Væver har Skanderborg ikke skullet slippe penge for at løse Minik Dahl Høegh fra kontrakten, fordi han var kommet i overskud i Århus, så der derfor var et fælles ønske om et skifte.

Høegh blev i september korsbåndsskadet, og først på mandag ventes han at kunne genoptage træningen, hvorfor han først bliver helt klar i løbet af februar.

Herrernes håndboldliga holder pause, indtil håndbold-EM i Kroatien er slut i slutningen af januar.