EM håndbold

EM-stjerne skal på hospitalet - træner er 'meget bekymret'

Lino Cervar, træner for Kroatien, vil vente med at se omfanget af skaden til Duvnjak, men han er bekymret.

Kroatiens stjerne og kaptajn, Domagoj Duvnjak, måtte med bare fire minutter tilbage af deres første kamp ved EM forlade banen.

Kroaterne var stort foran og i angreb, som de var i gang med at bygge op. Duvnjak tog et skridt tilbage, da han skulle modtage bolden, men ømmede sig pludselig og lagde sig på halgulvet.

Han blev efterfølgende hjulpet fra banen og fik is på læggen. 

TV 2 SPORT har været i kontakt med den kroatiske stab, som tror, at skaden er alvorlig. Duvnjak skal derfor på hospitalet, hvor han skal undersøges.

Mirko Alilovic sad ved siden af ham ude på bænken, da han kom ud, og der så det ikke godt ud.

- Jeg tror, at han har problemer med sin læg. Jeg tror, at den er brækket, men jeg vil ikke sige noget endeligt. Jeg håber, at han bliver klar igen, men jeg tror ikke, at han bliver klar til Island-kampen, siger Mirko Alilovic til TV 2 SPORT.

- Han er kaptajn for holdet, så han betyder en helt masse. Både som spiller på banen, men også som person i omklædningsrummet.

Også Kroatiens landstræner, Lino Cervar, er bekymret.

- Vi vil se, hvor slem skaden er og omfanget af den. Jeg er meget bekymret, og det er ikke godt. Vi ville faktisk have, at han skulle skiftes ud et øjeblik inden, men vi kunne ikke komme igennem til ham på grund af larmen, siger Lino Cervar til Sportske.

- Et kæmpe tab for kroaterne

TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen kunne absolut heller ikke lide de billeder, han så, da skaden skete. Det kan komme til at koste meget for kroaterne, hvis skaden holder ham ude.

- Han så ud til at være i god form og let til bens, så det vil være et kæmpe tab for kroaterne, siger håndboldeksperten.

Kroaternes næste kamp er på søndag, hvor Island venter. Det bliver interessant at se, om Duvnjak også er at finde i den kamp.