- Mikkel Hansen bør være for klog til at tage de tåbelige udvisninger

Blandt meget andet fra det kroatiske EM-land bliver Mikkel Hansens lidt for mange udvisninger vendt i TV 2 SPORT's anden udgave af EM-podcasten

Fem udvisninger i to kampe. Og det kunne sagtens have været seks. Det er status på Mikkel Hansens 'fair play'-konto efter Danmarks kampe mod Ungarn og Tjekkiet.

Og det bekymrer deltagerne i TV 2 SPORT's EM-podcast, Daniel Svensson, Bent Nyegaard og Thomas Kristensen.

- Jeg har aldrig nogensinde set det før, siger kommentator Thomas Kristensen, der sagtens kan finde situationer fra kampen mod Tjekkiet, hvor Mikkel Hansen kunne have fået sin sjette udvisning.

- Havde det været et vågent hviderussisk dommerpar, så havde Mikkel Hansen fået sit andet røde kort ved denne her slutrunde.

Bent Nyegaard, Kristensens faste makker i kommentatorboksen, er begejstret for Mikkel Hansens spillemæssige indsats - men bekymret over de lidt for mange udvisningsminutter:

- Han bør være for klog til at tage de udvisninger. Jeg ser en Mikkel Hansen, som er fyr og flamme. Der er så meget positivt at sige om hans generelle udtryk. Men han bør være for klog til at tage de håbløse udvisninger, han har taget her. Jeg kan kun komme med én forklaring: Han er overgearet. Han vil for meget og kan åbenbar ikke styre den der sidste lille ting med, hvad der er klogt og ikke klogt her.

Daniel Svensson, som står i TV 2's studie under Danmarks kampe, er enig:

- Jeg går med en lille bekymring om, at der måske er noget i Mikkel Hansens fysik, der ikke er helt, som han ønsker det, og derfor sker der nogle af de her ting. Måske føler han sig en lille smule hæmmet af sit knæ. Jeg synes, han har lagt et fint niveau på sit spil. Det er ikke for højt lagt op. Han tager de rigtige skudchancer. Men der mangler nogle procenter, og der er det ikke det rigtige at være den, der skal gå ind og tænde det forsvarsmæssigt.

Ud over detaljen med Mikkel Hansens udvisninger, vender episode 2 af EM-podcasten selvfølgelig de overraskende danske nederlag til Tjekkiet, sidstesekundsdramet mellem Slovenien og Tyskland, styrkeforholdet mellem EM-favoritterne og Danmarks kommende nøglekamp mod Spanien.

A post shared by Søren Hansen (@sorehans) on

Du kan lytte til podcasten her under.