EM håndbold

Bør Nikolaj Jacobsen indkalde en gardering for en småskadet Landin?

I seneste udgave af TV 2's EM-podcast diskuterer panelet, om landstræneren bør hente en ekstra keeper til Kroatien.

Nikolaj Jacobsen havde godt nyt med, da han satte sig til rette foran mikrofonerne i et mødelokale på Hotel Sveti Martin for at give seneste nyt fra den danske EM-lejr før mellemrunden. 

Landstræneren er ikke bekymret over Niklas Landins problemer med lysken, selv om de holdt den danske førstekeeper ude i hele anden halvleg mod Spanien. Landin spiller også fredag mod Slovenien, fastslog Nikolaj Jacobsen på pressemødet. 

Derfor har han valgt ikke at sætte en garderingsspiller på en fly mod Kroatien - selv om målvogterpositionen er den måske udsatte position på et håndboldhold. Uden en gardering vil Danmark kun have Jannick Green at sætte på mål, hvis Landins problemer bliver forværret under kampen mod Slovenien. 

I den seneste udgave af TV 2 SPORT's EM-podcast diskuterer eksperterne Claus Møller Jakobsen og Daniel Svensen og kommentator Thomas Kristensen, om Nikolaj Jacobsen bør ringe til enten Flensburg-Handewitts Kevin Møller eller Skjerns Emil Nielsen - de to eneste tilbageværende keeper i landstrænerens bruttotrup - og bede dem komme til Kroatien for en sikkerheds skyld.

- Det er altid bekymrende, når en målmand får et riv i sin lyske i og med, at den skal aktiveres i stort set alle bevægelser. Det er meget, meget sjældent, at man har en redning uden på en eller anden måde at have aktiveret lysken, påpeger håndboldeksperten og tidligere landsholdsspiller Claus Møller Jacobsen i podcasten. 

- Jeg vil være svært mere urolig, hvis det ikke var fordi, at det danske hold har deres egen scanner med hernede, og det er en omkring holdet, der har scannet ham og har styr på det, siger håndboldekspert Daniel Svensson i podcasten, som du kan høre i fuld længde herunder. 

Også EM-holdets ledere på banen, Nora Mørk-sagens betydning for de norske herrer og det kommende EM-brag mod Slovenien bliver vendt i podcasten, som er tilgængelig og gratis i Soundcloud og iTunes på din mobil eller tablet.