Vores træner

Vores Træner: - Jeg kan ikke gå nogen steder uden at få et skulderklap

Per Jessen modtog titlen som Vores Træner i 2017, og han håber at endnu flere vil nominere deres trænere til konkurrencen i år.

Sidste år blev Per Jessen fra Skagen hædret som årets træner i TV 2 SPORTs konkurrence Vores Træner, der hylder ildsjælene i de danske håndboldklubber.

I det halve år, der er gået siden kåringen, har den ydmyge nordjyde modtaget lykønskninger både i og uden for klubben.

- Det er jo et bette samfund, så jeg har fået så mange positive tilkendegivelser fra alle. Jeg kan ikke gå nogen steder uden at få et skulderklap. Der har også været mange henne og give mig hånden fra andre klubber, når vi er ude, lyder det fra Per Jessen.

Han træner U10- og U12-drengene i Skagen Håndboldklub, og samtidig er han formanden, som hver onsdag arrangerer klubaften for alle spillere og forældre.

For den lille klub på Jyllands nordlige spids er tilstrømningen af nye spillere kun taget til, efter Per Jessen blev kåret som årets træner.

- Nu i denne sæson har min hjælpetræner og jeg 36 børn i vores lille klub. Der bliver bare ved med at dukke flere op, siger Per Jessen.

Det er netop dén ekstra indsats for klubben og holdet, som TV 2 SPORT ønsker at anerkende med kåringen af Vores Træner, og vi er sikre på, at der findes flere ildsjæle derude, så igen i år har du muligheden for at nominere DIN træner.

Per Jessen er et nøgleeksempel på den unikke træner, og han er ikke i tvivl om at titlen som Vores Træner har gjort en forskel for ham.

- Det gør, at man lige tager en sæson mere. Det er et kæmpe skulderklap at blive respekteret for det, man gør.

Indstil din træner ved at udfylde formularen her.