Håndbold

BSV henter stjernes lillebror i tysk topklub

Sammen med Nemanja Zelenovic (tv) er Drasko Nenadic (th) her ved at stoppe Frankrigs Nikola Karabatic ved EM i 2014. JONATHAN NACKSTRAND / Scanpix Denmark

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg får med øjeblikkelig virkning tilgang af Drasko Nenadic fra tyske Füchse Berlin.

Serbiske Drasko Nenadic - lillebror til Veszprém-stjernen Petar Nenadic - har skrevet under på en kort kontrakt med håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg.

Den 27-årige bagspiller med erfaring fra Serbiens landshold kommer fra storklubben Füchse Berlin, der i skrivende stund ligger nummer to i Bundesligaen. Nenadic skal styrke bagkæden hos DM-bronzevinderne.

- Jeg har haft fire gode år i Tyskland, og nu har jeg fået en rigtig god mulighed i Bjerringbro-Silkeborg. Det er en stærk klub, som kæmper for at vinde titler, og det er vigtigt for mig, at klubben har ambitioner. Jeg ville vinde hver eneste gang, siger Drasko Nenadic til BSV's hjemmeside.

Udover den tyske hovedstadsklub har Drasko Nenadic også optrådt for HSV Hamburg og Flensburg-Handewitt, og fra sidstnævnte klub kender han blandt andre Michael V. Knudsen, der anbefalede ham at skifte til BSV.

- Jeg talte med Knudsen, som er en god ven fra Flensburg-Handewitt. Han har hjulpet mig og fortalt mig mange gode ting om Bjerringbro-Silkeborg. Jeg har hørt, at det en god og en ambitiøs klub, og at det er en lille familie, lyder det fra Drasko Nenadic.

Cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, glæder sig også over tilgangen af Nenadic.

- Drasko er en alsidig spiller, som styrker holdet både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt. Han har stor erfaring trods sine 27 år og bliver en kærkommen forstærkning af vores hold forud for de mange kampe, der venter os i forårssæsonen, siger Bredsdorff-Larsen.

Bjerringbro-Silkeborg tager hul på forårssæsonen onsdag den 7. februar, hvor modstanderen er SønderjyskE. Tre dage senere tager midtjyderne hul på EHF Cup-gruppespillet mod Tatran Presov fra Slovakiet.

Drasko Nenadic og Bjerringbro-Silkeborgs aftale løber frem til sommeren 2018.