Håndbold

HC Midtjylland-profil skifter til fransk topklub

Espen Lie Hansen spiller her mod Frankrig ved EM. Fremover skal han spille i den franske liga. Thomas SAMSON / Scanpix Denmark

Den norske landsholdsspiller Espen Lie Hansen skifter med øjeblikkelig virkning til den franske håndboldklub HBC Nantes.

Spillerne hos økonomisk kriseramte HC Midtjylland har fået besked på, at de frit kan forlade klubben. Dette har den norske landsholdsspiller Espen Lie Hansen valgt at gøre.

Med øjeblikkelig virkning skifter den 28-årige bagspiller til den franske topklub HBC Nantes, som glæder sig til at få glæde af normanden.

- Hans evne til at angribe et forsvar og at spille sammen med holdet bliver værdifuldt med henblik på 2018's tætte kalender, som venter 'De Violette', skriver klubben på sin hjemmeside.

Lie Hansen har tidligere spillet i Frankrig, dengang var det for Dunkerque Handball. Her vandt han det franske mesterskab i 2014. Nu gælder det sidste års vicemestre fra Nantes.

Espen Lie Hansen har spillet for HC Midtjylland siden 2016. Han får nummer 29 i Nantes, som har kontrakt på ham til sommeren 2019.