Håndbold

Skjern henter norsk landsholdsspiller øjeblikkeligt

Eivind Tangen skifter øjeblikkeligt til Skjern Håndbold. CHARLES PLATIAU / Scanpix Denmark

Eivind Tangen forlader økonomisk trængte HC Midtjylland og er ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger enig med Skjern Håndbold om et øjeblikkeligt skifte.

Kontrakten med Skjern har været på plads længe, men den skulle egentlig først tages i brug til sommer, når aftalen med HC Midtjylland udløb.

Nu har den norske landsholdsspiller Eivind Tangen og den økonomisk trængte klub HC Midtjylland dog ophævet samarbejdet, og højrebacken er dermed klar til at skifte til Skjern med øjeblikkelig virkning. Det erfarer TV 2 SPORT.

Herning-klubben, som den norske højreback har spillet for siden sommeren 2016, kæmper lige nu for at få økonomien til at hænge sammen, og derfor er Eivind Tangens landsmand Espen Lie Hansen tidligere onsdag blevet skibet af sted til fransk håndbold, hvor han har lavet en aftale med HBC Nantes.

Der ud over er målmanden Lars Eggen Rismark rejst hjem til Norge, mens kontrakten med Eivind Tangen altså også er ophævet før tid for at skære i lønudgifterne hos pokalmestrene anno 2016, som lige nu kæmper for overlevelse.

Ledelsen i HC Midtjylland har ikke ønsket at kommentere sagen. TV 2 SPORT erfarer dog, at der er nyt på vej om Herning-klubbens fremtid allerede torsdag.

I Skjern Håndbold vil ledelsen heller ikke bidrage til historien.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger er der enighed mellem nordmanden og vestjyderne om et øjeblikkeligt skifte, og parterne forventes at underskrive en aftale inden for de kommende dage. Eivind Tangen kommer dermed til at danne makkerpar med den tidligere danske landsholdskæmpe Kasper Søndergaard på højre back allerede fra Skjerns forårspremiere mod lokalrivalerne fra TTH Holstebro.

Rettelse: Bagspilleren Lars Jakobsen blev tidligere nævnt i artiklen på baggrund af en beklagelig misforståelse.