Håndbold

- Vores indsats var jammerlig, siger landsholdsspiller

Landsholdspilleren Sarah Iversen var langt fra imponeret efter nederlaget på 12 mål til Viborg HK.

De forsvarende mestre fra Nykøbing Falster Håndbold løb ind i en øretæve, da de onsdag aften var på besøg hos Viborg HK.

Her tabte de med de klare cifre 21-33 efter en anden halvleg, hvor Nykøbing Falster blot scorede syv mål. Derfor var det også en skuffet NFH-lejr, som TV 2 SPORT talte med efter kampen.

- Jeg synes, vi laver nogle latterlige fejl, som vi ikke burde lave på det her niveau, og jeg synes, det bliver decideret pinligt i anden halvleg. Det kan vi ikke være bekendt, lød det fra landsholdsspilleren Sarah Iversen. 

En udmelding, som Nykøbing Falster-træner Jakob Larsen gav sin spiller ret i, inden han også kom med sit syn på kampen.

- Man kan jo lave en stor analyse og sige, at vi i anden halvleg brænder for mange kantafslutninger i vores syv-mod-seks-spil, og det dræner åbenbart vores bagspillere for lyst til selv at gå på mål og dræber også lidt deres lyst til at tage de skudchancer, der kommer.

Iversen efter afklapsning: 'Det var jammerligt' Video: TV 2 SPORT

I første halvleg fulgte de forsvarende mestre ellers godt med hjemmeholdet, hvor de var bagud med et enkelt mål. Derfor troede Sarah Iversen og holdkammeraterne også på, at de kunne tage sejren, hvis de leverede en god præstation efter pausen. 

- Vi er fint med i første halvleg og snakker egentlig om, at vi også laver mange fejl der. Så hvis vi kan rette op på dem, så kan vi godt være med også i anden halvleg. Men det, vi så går ind og præsterer eller netop ikke præsterer, er jammerligt.

Næste opgave for Nykøbing Falster er mandagens Champions League-opgør på udebane mod ungarske Györ.