Aflevering fik målmand til at gå i split: - Det er simpelthen forrygende

En flot detalje fra TTH Holstebro-spilleren Jac Karlsson snød hele Ribe Esbjerg-mandskabet i lørdagens pokalsemifinale.

Ribe Esbjerg-målvogter Rasmus Lind gik i split, og forsvarsspillerne kunne bare se til, da TTH Holstebro bragte sig på 18-13 i lørdagens pokalsemifinale.

Det hele skyldtes finske tryllerier fra TTH Holstebros Jac Karlsson, som med en kig-væk-aflevering spillede bolden ud til en helt fri Kasper Kildelund på højre fløj.

- Det er simpelthen forrygende, lød det fra TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard under kampen.

TTH endte med at vinde kampen 27-26, og derfor skal Karlsson og resten af det vestjyske mandskab spille finale søndag. Her kan publikum og tv-seerne muligvis forvente flere lækkerier fra Karlssons hånd. Det er i hvert fald noget, finnen øver sig på til daglig.

- Det er noget, vi leger med til træning. Kildelund fandt efter to måneder ud af, at han skal blive stående, for lige pludselig får han den. Så det er godt, han er med på den – ellers var han røget ud til hjørnet med Svensson (TV 2 SPORT-ekspertkommentator, red.), siger Karlsson om detaljen.

TTH scorede det afgørende mål få sekunder før tid.

Kildelunds fløjkollega på venstre fløj Magnus Bramming er – ligesom håndboldekspert Bent Nyegaard – imponeret over Karlssons overblik.

- Han er jo fantastisk til det. Han styrer spillet godt og kan lidt ekstraordinært med de afleveringer. Han har måske et tredje øje i nakken eller i ryggen.

- Jeg træner med ham og har kendt ham i tre år. Nogle gange skal man også holde øje selv, for der kan godt komme en bold, som man måske ikke er helt klar til, lyder det fra Bramming.

TTH Holstebro spiller finale mod GOG søndag klokken 15:40 på TV 2.