Landsholdsfløj udsætter operation i håb om slutspil

16x9
Maria Fisker håber at spille sæsonen færdig for Randers. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

En fodskade frustrerer og hæmmer Maria Fisker, men holder hende umiddelbart ikke ude af de afgørende ligakampe.

En skade gør, at Maria Fisker skal på operationsbordet.

Men ikke endnu.

For selvom Randers-profilen i øjeblikket spiller med smerter i foden, hvor hun skal have filet et stykke overskydende knogle væk, så udsætter holdets jagt på en slutspilsplads den uundgåelige operation.

- Det handler om at finde det rigtige tidspunkt, siger Maria Fisker til TV 2 SPORT.

- Det er faktisk sådan, at jeg on and off har spillet med skaden i mere eller mindre to år. Og som jeg har forstået det, bliver det ikke værre af at spille ekstra kampe nu.

Randers HK er nummer 9 i HTH GO Ligaen – ét point bag TTH Holstebro, der sidder på den ottende og sidste slutspilsplads.

- At komme i slutspillet er vores mål, og det var det også inden sæson, så det vil vi gerne opfylde, siger landsholdsfløjen.

Frustrerende og hæmmende situation

Smerterne i foden koster imidlertid kampe for Maria Fisker, der for eksempel ikke er rejst med resten af Randers-truppen til Rusland for at spille i EHF Cuppen i dag.

- Det er frustrerende ikke at kunne være en del af holdet på fuld tid, og jeg synes også, at jeg mister en form for flow ved ikke at være med i alle træninger og kampe.

- Men lige nu må jeg bare forsøge at prioritere kræfterne i min fod så godt som muligt. Og der har Niels (Agesen, red.) så besluttet, at det er bedst, at jeg prioriterer dem i ligakampene, og så er det sådan, vi gør i en periode, siger Maria Fisker,

En løbende vurdering vil afgøre, om fløjprofilen kan spille sæsonen til ende.

- Det handler om, hvor ondt jeg har, og om jeg stadig kan spille på et nogenlunde niveau, når jeg ikke træner fuldt med de andre, siger Maria Fisker.

Der er seks kampe tilbage af grundspillet i kvindernes liga, hvorefter der kan vente helt op til 12 slutspilskampe.