Håndbold

Nye spillerfarvel redder dansk ligaklub resten af sæsonen

Yderligere to spillere har forladt HC Midtjylland. Dermed er driften frem til sommer sikret, skriver håndboldklubben.

Håndboldspillerne Rasmus Carlsen og Jonas Samuelsson er med øjeblikkelig virkning fortid i økonomisk hårdt trængte HC Midtjylland.

Det skriver klubben på sin hjemmeside tirsdag og oplyser samtidig, at afgangen af de to spillere sikrer driften frem til den 30. juni 2018.

- Resten af sæsonen bliver spillet færdig med den resterende spillertrup suppleret med spillere fra vores 2. divisionshold og U18-spillere fra HFH og Ikast Håndbold, står der på HC Midtjyllands hjemmeside.

- De næste måneders arbejde må vise, om der findes mulighed for, at HC Midtjylland fortsætter efter 30. juni 2018 og i givet fald i hvilken form og på hvilket niveau, lyder det videre fra klubben.

Farvel til profiler

I alt har syv spillere taget afsked med den midtjyske klub. Rasmus Carlsen og Jonas Samuelsson er den fjerde og femte spiller, der har forladt HC Midtjylland på under en uge.

Torsdag den 1. februar meddelte klubben, at de tre norske spillere Lars Eggen Rismark, Eivind Tangen og Espen Lie Hansen var blevet afhandlet i forsøget på at nå en balance mellem indtægter og udgifter frem til den 30. juni.

I sidste uge var driften frem til sommer endnu ikke sikret, men det er den altså med tirsdagens afgang af danske Rasmus Carlsen og svenske Jonas Samuelsson.

- Vi har været utrolig glade for jeres indsats og tid her i klubben. God vind fremover til jer begge, skriver HC Midtjylland på Facebook.

HC Midtjylland tager hul på forårssæsonen på mandag. Modstanderen er Århus Håndbold på udebane.