Håndbold

Mette Gravholt vender hjem til dansk håndbold

Mette Gravholt har spillet for blandt andre KIF Vejen, Team Tvis Holstebro, Viborg HK og Nykøbing Falster Håndbold, som hun i sin anden sæson i klubben vandt det danske mesterskab med. Claus Fisker / Scanpix Denmark

Team Esbjerg fortæller, at de har hentet Mette Gravholt hjem til Danmark.

Team Esbjerg er blevet styrket på stregspillerpositionen.

Esbjergenserne har indgået en aftale med Mette Gravholt i resten af denne sæson. Med Rikke Zachariassens barsel og Ulrika Toft Hansens graviditet er Vilde Ingstad truppens eneste spiller på positionen, og det er heller ikke på kort sigt holdbart.

- Jesper (Jensen, red.) solgte idéen om en kontrakt på, at de godt kunne bruge en lidt fandenivoldsk én som mig i truppen. Jeg er en type, der tager ansvar og kan lide at være en ledertype, uden at jeg vil komme bragende ind. Håndboldmæssigt ligger mine spidskompetencer i angrebsspillet, og da Team Esbjerg har flere spillere, der er gode til at se stregen, ser jeg mine største muligheder i den del af spillet, siger Mette Gravholt. 

- En fin løsning med Mette Gravholt

Cheftræneren for Team Esbjerg, Jesper Jensen, fortæller, at aftalen med Mette Gravholt giver en ekstra dimension i angrebet.

- Vi har fundet en rigtig fin løsning med Mette Gravholt, hvis store kvaliteter vi håber at få implementeret hurtigt. Vilde har gjort det fantastisk på stregen, med Mette får vi mulighed for at give hende pauser og i perioder spille med to stregspillere, siger cheftræner Jesper Jensen.

Mette Gravholt meddelte i sidste uge, at hun stoppede den tyske Bundesligaklub Neckarsulmer af personlige årsager og vendte hjem til Danmark. Hendes ophold der varede kun i tre måneder.

I en lang karriere på topplan har Mette Gravholt spillet for blandt andre KIF Vejen, Team Tvis Holstebro, Viborg HK og Nykøbing Falster Håndbold, som hun i sin anden sæson i klubben vandt det danske mesterskab med.