Håndbold

Svensk målmand jublede over redning - men bolden gik alligevel i mål

Hanna Eriksson troede, at hun havde bragt Önnereds tilbage i kampen mod Lugi, men skuddet gik alligevel i mål.

Som håndboldmålmand er det altid dejligt at juble, når man har lavet en redning.

Hvis man altså ikke gør det for tidligt. Dette var tilfældet for svenske Hanna Eriksson, der er målmand i Önnereds HK. De mødte Lugi HK i en kamp søndag eftermiddag, og her kom hun til at glæde sig for tidligt.

Olivia Löfqvist fra Lugi brød igennem Önnereds forsvar ved stillingen 16-14. Hun sendte dog skuddet direkte ind i målmandens arme, der parrerede bolden lige op i luften. Eriksson knyttede nævnerne og brød ud i stor jubel, men hun var ikke opmærksom på, at bolden også kom ned igen. Og da den gjorde det, skruede den direkte ind bag Eriksson i målet, som hurtigt sænkede armene igen og ærgrede sig.

Scoringen var med til at sikre, at Lugi fik et lille forspring, men de kunne dog ikke holde det kampen ud, da opgøret endte 24-24.

Olivia Löfqvist, der blev noteret for det spektakulære mål, blev topscorer for Lugi, da hun scorede fem gange.

Lugi er lige nu nummer fire i den bedste svenske række, imens Önnereds er nummer seks. 

Gummersbach-holdet manglede respekt, og derfor jublede Eggert, før han havde scoret.

Eggert har tidligere jublet før scoring

Tilbage i 2014 leverede den danske fløjspiller Anders Eggert et lignende opsigtsvækkende indslag, da han spillede for Flensburg-Handewitt, men denne gang talte scoringen.

I en kamp mod Gummersbach løb Eggert alene ned mod modstanderens mål, og mens han driblede med den ene hånd, begyndte han at juble med den anden. 

Fløjspilleren forklarede efter kampen, at det var mangel på respekt fra Gummersbach-holdet, som fik ham til at give dem igen af samme skuffe. Flensburg-Handewitt vandt i øvrigt kampen 35-23.