Håndbold

Polman utilfreds trods sejr: - Vi bør sige undskyld

Esbjerg-folkene var hårde ved sig selv efter sejren, der sikrede dem en plads i slutspillet.

Det var ikke til at høre på Team Esbjerg-lejren, at de mandag aften sikrede sig en plads i slutspillet med en sejr over Randers HK.

- Jeg synes, at vi bør sige undskyld til de mennesker, der så den her kamp. Det var den grimmeste håndboldkamp, lød den umiddelbare reaktion fra Estavana Polman.

Den vurdering var cheftræner Jesper Jensen enig i, da han besøgte TV 2 SPORTs studie efter 22-19-sejren.

- Jeg tror nærmest, at det er den grimmeste kamp, I har vist i år. Var det ikke det? Jeg har ikke set dem alle sammen. Men der kan ikke være mange, der har været mere uskønne, mente han.

32 tekniske fejl bød opgøret på – vestjyderne stod for halvdelen.

Lignende juniorspillere

Og det skal blive meget bedre for Esbjerg-holdet, der er treer i kvindernes liga, hvis de skal have en chance, når der skiftes format.

- Hvis vi spiller sådan her i slutspillet, kommer vi ingen vegne. Vi er nødt til at steppe op, men det er da rart at vide, at vi er i slutspillet, siger Estavana Polman.

- Vi kan ikke kaste den til hinanden og ligner juniorspillere. Det fungerede ikke i dag. Men lad os håbe og træne, for det skal blive meget, meget bedre. Det var lort.

Jesper Jensen hæfter sig trods alt ved endnu en sejr til sine tropper.

- Der var mange ting, vi ikke var tilfredse med, men som jeg sagde til spillerne: De gode hold vinder de dårlige kampe. Og nu har vi vundet ni ud af de sidste 11, selvom vi ikke føler, at vi har ramt den.

- Men der skal ske noget, hvis vi skal gøre os forhåbninger om mere end det her, understreger Esbjerg-chefen.