Håndbold

5 kampe på 10 dage bekymrer ikke BSV-træner: - Vi er privilegerede

Peter Bredsdorff-Larsen ser frem til et tætpakket kampprogram, hvor holdet også håber på at gøre god figur i EHF Cuppen. Henning Bagger / Scanpix Denmark

BSV kan bruge det stramme kampprogram til at forbedre spillet, mener cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Tre kampe på fire dage. Det er realiteten for BSV, når de i morgen krydser klinger med HC Midtjylland i herreligaen. Og det tætpakkede kampprogram vækker først og fremmest glæde hos cheftræner i BSV, Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi er jo glade og privilegerede over at deltage i tre forskellige turneringer, og derfor spiller vi med i ligaen, pokalturneringen og i EHF Cuppens gruppespil. Det giver en masse aktiviteter og kampe her i foråret, siger Peter Bredsdorff-Larsen til TV 2 SPORT.

Søndag vandt BSV 32-31 over TM Tønder, mens holdet mandag spillede sig videre i pokalturneringen med en sejr på 44-23 over NSK Krunderup. Onsdag gælder det så herreligaen igen, hvor BSV ligger nummer tre efter 19 kampe.  

- Vi har glædet os til at spille en masse kampe, så vi prioriterer alle turneringerne. Først og fremmest er det vigtigt, at vi fastholder vores topplacering i ligaen, så vi kan få en god start på slutspillet ved at få point med over. Vi gør også vores yderste for, at vi for tredje år i træk kommer videre fra et europæisk gruppespil, siger træneren.

Kampene skal forbedre spillet

I sidste sæson spillede BSV ifølge Peter Bredsdorff-Larsen 60 kampe på otte måneder. Holdet har deltaget i europæiske gruppespil de seneste tre sæsoner, og derfor er BSV vant til at spille mange kampe på kort tid.

- I samarbejde med vores sundhedsstab og spillerne selv får vi planlagt tingene godt, og vi har stort fokus på at holde den fysiske del ved lige, så vi har kræfter til de afgørende kampe i foråret. Vi kan godt lide at have travlt og spille mange store kampe, så vi ser det ikke som et problem, men som en mulighed at være med i det europæiske gruppespil, siger han.

Tværtimod håber træneren på, at holdet i de mange kampe kan lægge flere lag på spillet.

- Vi tror på, at det vil være med til at skærpe holdet, at vi spiller en masse kampe. Så kan vi blandt andet blive endnu skarpere på vores koncepter og de små detaljer i spillet, siger Peter Bredsdorff-Larsen.