Håndbold

- Angrebet var nærmest ligegyldigt, siger Gravholt efter smal sejr

Mette Gravholt fik comeback i den danske liga, da Team Esbjerg sikrede sig en plads i slutspillet.

Sidst Mette Gravholt spillede i den danske liga, vandt hun guld med Nykøbing-Falster Håndboldklub. Nu tørner hun ud for Team Esbjerg, hvor hun mandag fik sin ligadebut mod Randers HK. 

Men selvom holdet vandt kampen mod kronjyderne med 22-19, er Mette Gravholt langt fra tilfreds med det niveau, hun og holdkammeraterne viste i opgøret.

- Der er lang vej til at vinde guld med sådan et spil, vi leverer i dag. Forsvaret var okay, og Sandra (Toft, red.) stod supergodt, men angrebsspillet var nærmest ligegyldigt, siger Mette Gravholt til TV 2 SPORT. 

Team Esbjerg stod udmærket i forsvaret, og holdet indkasserede blot 19 mål. I den anden ende havde esbjergenserne dog svært ved at få angrebsspillet til at flyde, og de lavede hele 16 tekniske fejl. Derfor skal der ske forbedringer, hvis holdet skal nå langt i slutspillet.

- Jeg vil klart sige, at vi kan spille med om medaljer. Ingen tvivl om det. Jeg synes, vi har defensiven og målmanden til det, og jeg synes egentlig også, vi har individualisterne til det i angrebet. Men man skal op på et højere og mere stabilt niveau, for der er mange kampe tilbage, og man skal præstere fra nu af, siger stregspilleren.

Plads til at lave fejl mod Randers

Selvom kampen mellem Randers HK og Team Esbjerg ikke bød på særligt kønt spil, havde esbjergenserne stort udbytte af kampen. Med sejren er vestjyderne nemlig sikre på en slutspilsplads. Mette Gravholt scorede to mål i sin debut, og efter kampen var hun glad for at være tilbage i den danske liga.

- Det var dejligt. Ligeså sjovt og frustrerende, som det plejer. Det var bare fedt at komme i gang, og så var det selvfølgelig rart at starte med Randers, så man kan tillade sig at spille lidt dårligt, siger stregspilleren til TV 2 SPORT. 

Kronjyderne lavede da også 16 tekniske fejl i kampen, og med bare 19 mål måtte holdet se langt efter point mod forhåndsfavoritterne fra Esbjerg.

- De spillede også en rigtig dårlig kamp. Det tror jeg også selv, de synes, de gjorde, så det var der plads til i dag, men det er der ikke næste gang og specielt ikke i de sidste fire kampe, siger Mette Gravholt.

Team Esbjergs næste opgave bliver mod ligaens førerhold København Håndbold. Der resterer fire spillerunder i kvindernes grundspil.