Håndbold

Profil frygtede for korsbåndet: - Jeg er sindssygt lettet

Ribe-Esbjerg-profilen Rasmus Boysen udgik af ligakampen mod Århus Håndbold, men onsdag har han modtaget godt nyt efter en scanning.

Et nederlag på 30-26 var ikke det, der fyldte mest for 25-årige Rasmus Boysen tirsdag aften.

Med 20 minutter tilbage af kampen landede han forkert efter en aktion i angrebet. Efterfølgende udgik han med store smerter. Boysen frygtede straks, hvad der var sket med det højre knæ, som han i slutningen af 2015 blev opereret i, efter han rev sit korsbånd over.

Onsdag middag kan Ribe-Esbjerg-spilleren dog fortælle til TV 2 SPORT, at han er 'sluppet' med et forstrukket ledbånd, og at korsbåndet har fået et slag. Samtidig er der intet at se på menisken, så det formentlig holder sig til maksimalt to ugers pause.

- Jeg er sindssygt lettet. Da jeg kom ind til specialisten, var det første han sagde, at mit korsbånd havde fået et ordentligt slag. Der tænkte jeg bare: "Nej, nej, nej - ikke igen!"

- Men heldigvis har korsbåndet kunne holde til det, hvilket jo blot understreger, at det er blevet lavet rigtig godt ved den seneste operation.

Der resterer seks spillerunder for Ribe-Esbjerg i grundspillet, og derfor tyder det altså på, at Boysen kan komme tilbage og hjælpe sit hold, der efterhånden er presset, hvis de skal med i slutspillet. Han er dog træt af det lille bump på vejen.

- Det er selvfølgelig hamrende irriterende at blive sat et par uger tilbage i den her vigtige periode med mange kampe, hvor jeg har været inde i en spillemæssig god periode, men lettelsen overskygger ærgrelsen, slår Boysen fast.

Ribe-Esbjerg møder Aalborg om præcis en uge, mens der venter en udekamp mod BSV yderligere en uge efter. Vestjyderne ligger ét point efter KIF Kolding København på den vigtige 8.-plads, men KIF har en kamp yderligere i banken.