Håndbold

Dansk træner stopper i ungarsk topklub​

Lars Rasmussen skal forsøge at finde et nyt job efter sommerferien. Scanpix

Håndboldtræneren Lars Rasmussen stopper efter denne sæson i den ungarske klub Siofok.

Det går egentlig meget godt for den danske håndboldtræner Lars Rasmussen, der står i spidsen for klubben Siofok.

Den ungarske klub ligger pt. nummer fire i ligaen, og er derudover for første gang i klubbens historie nået frem til semifinalen i pokalturneringen.

Alligevel er alt ikke som det skal være. Og derfor er Lars Rasmussen færdig i klubben efter denne sæson.

- Præsidenten har sagt til mig i denne her uge, at han ikke ønsker at fortsætte samarbejdet. Det er helt fair, siger Lars Rasmussen til TV 2 SPORT.

Uenighed med præsidenten

Ifølge den danske træner er der blevet hentet nye spillere til klubben, som han ikke har været med til at vælge, og det har han haft det svært med.

- Præsidenten har ønsket at være mere involveret i tingene. I løbet af de sidste par uger er der blevet købt nogle spillere, som han gerne ser på holdet, fortæller Lars Rasmussen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Jeg ville ikke kunne arbejde nogle steder, hvor man som træner ikke er involveret i, hvilke spillere, der bliver hentet til holdet.

Selvom Lars Rasmussen nu kan se frem til at skulle ud og finde sig et nyt arbejde, understreger han over for TV 2 SPORT, at han har været glad for at være i klubben.

- Der er tre måneder tilbage hernede, og det vigtigste for mig er at slutte så godt af som muligt.

Lars Rasmussen kom til Siofok forud for denne sæson, efter at have trænet Ringkøbing Håndbolds kvinder.

Danskeren havde egentlig skrevet under på en treårig kontrakt med klubben, men Siofok har valgt at udnytte en klausul i kontrakten, der betyder, at Lars Rasmussen til sommer er fortid i klubben.