Håndbold

Nikolaj Jacobsen henter pensioneret svensker tilbage

Venstrebacken kommer til klubben med øjeblikkelig virkning. Scanpix Denmark

Kim Ekdahl Du Rietz vender tilbage til sporten efter et års pause. Han skal nu hjælpe Nikolaj Jacobsens mandskab i resten af sæsonen.

- Håndbold har aldrig været mit kald.

Sådan sagde Kim Ekdahl Du Rietz, da han for et år siden stoppede karrieren i en alder af bare 27 år. Han fortalte, at han ikke havde motivationen til håndbold mere, og at han i stedet ville noget andet.

Nu ser det imidlertid ud til, at den tidligere svenske landsholdsspiller har fundet glæden igen. 

Nikolaj Jacobsens Rhein Neckar-Löwen har nemlig offentliggjort, at de har hentet svenskeren tilbage klubben, hvor han skal være i resten af sæsonen. Ekdahl Du Rietz spillede også i klubben, da han indstillede sin karriere.

I den forbindelse har den svenske venstreback fortalt, at han gerne vil donere sin løn og dermed ikke modtage løn i egen lomme. Han kommer kun tilbage for at hjælpe klubben.

- Jeg kan næsten ikke tro, at jeg er tilbage i denne hal. Det er som en drøm, totalt surrealistisk, siger Kim Ekdahl du Rietz.

- Velkommen hjem, Kim! Vi er meget glade for, at Kim Ekdahl Du Rietz er tilbage hos os og vil hjælpe indtil sæsonen er slut, skriver klubben på sin twitterprofil.

Kim Ekdahl spillede i 2016 sit livs bedste sæson, hvor han var en af de bærende kræfter, da Rhein Neckar-Löwen vandt det tyske mesterskab.

Kim Ekdahl Du Rietz nåede at spille 75 landskampe og score 225 mål, inden han valgte at stoppe på det svenske landshold i 2014.