Håndbold

Topscorer tror ikke på opkald fra landstræneren: - Voldsomt langt nede på listen

Nordsjælland Håndbolds Johan Meklenborg har spillet en forrygende sæson og er topscorer i håndboldligaen.

Oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold har haft en rigtig god sæson i herrernes håndboldliga, hvor klubben med fire spillerunder tilbage ligger på den ottendeplads, der lige akkurat sikrer en plads i slutspillet.

Den helt store oplevelse hos nordsjællænderne har været 23-årige Johan Meklenborg, der med 143 mål i 22 kampe er topscorer i ligaen.

Onsdag aften scorede han syv mål mod topholdet Skjern, der dog vandt med tre mål, men den imponerende sæson til trods regner Meklenborg ikke med, at han er landsholdsaktuel.

- Der er voldsomt mange gode højrehåndede bagspillere i Danmark, og selvom det er gået godt i år, tror jeg stadig, jeg er voldsomt langt nede på listen. Det tænker jeg slet ikke på, siger Meklenborg til TV 2 SPORT.

Listen af spillere, han skal forbi, indeholder som minimum navnene Rasmus Lauge, Morten Olsen, Mikkel Hansen, Mads Mensah og Michael Damgaard.

Men ifølge Meklenborgs træner i Nordsjælland Håndbold, Ian Marko Fog, har bagspilleren imidlertid det, der skal til for at blive en håndboldspiller på øverste hylde.

- Får han bygget mere på sin fysik, kan jeg ikke udelukke, at det er en potentiel landsholdsspiller. Han har virkelig et dygtigt håndboldhoved. Det drejer sig for ham om hele tiden at spille og få bygget mere på fysikken, og så må man se på et højere niveau, siger Ian Marko Fog til TV 2 SPORT.

- Men jeg synes, han har potentialet, fordi han er stærk mand-mod-mand, kan skyde rundt om paraderne, har et godt overblik og er god til at dirigere. Han har mange af de kompetencer, en international playmaker skal have.

Nordsjælland Håndbold har ét point ned til Mors-Thy uden for slutspilspladserne. Klubber mødes den 17. marts.