Håndbold

38-årige Spellerberg håber på flere håndboldår

Selvom han er tæt på 40 år, føler Bo Spellerberg stadig, at han har flere, gode håndboldår i sig.

Han har været med omkring toppen af dansk håndbold i mere end 16 år og oplevet stort set alt, hvad der er at opleve på en dansk håndboldbane.

Til sommer har Bo Spellerberg kontraktudløb med KIF Kolding København, men står det til playmakeren, må karrieren godt fortsætte lidt endnu.

- Så længe jeg kan bevare motivationen, have det sjovt og få det til at hænge sammen med familien, ser jeg ikke nogen grund til, at det ikke skal vare endnu flere år, siger Bo Spellerberg til TV 2 SPORT.

Selvom KIF Kolding København ikke længere er at finde helt i toppen af herreligaen, 888ligaen, finder Spellerberg stadig stor glæde ved livet på håndboldbanen.

- Så længe jeg får spilletid, er med til at træffe beslutninger og ser, at jeg stadig kan være med, giver det mening, siger Bo Spellerberg.

- Det at gå på arbejde og have en arbejdsglæde i sig selv er jo fedt. Så er det klart, at med medaljer og titler bliver det hele sjovere, men heldigvis har jeg også prøvet det.

Bo Spellerberg har option på endnu et år i sin kontrakt, som skal forhandles på plads med KIF Kolding København, men som 38-årig er det dog ikke for enhver pris, at håndboldkarrieren skal fortsætte.

- Jeg håber da, at det varer ved. Selvfølgelig har jeg også et familieliv, der skal passes nu. Derfor er jeg også afklaret med, at det er en sæson af gangen, og så tager vi den derfra, siger Bo Spellerberg.

KIF afviser ikke forlængelse

Sportschefen i KIF Kolding København, Lasse Boesen, er meget fåmælt, når det kommer til snakken om en mulig forlængelse af Bo Spellerbergs kontrakt.

- Jeg kan ikke afvise, at vi er interesserede i at forlænge med Bo. Men det er noget, vi tager internt, siger Lasse Boesen til TV 2 SPORT.

I øjeblikket må KIF Kolding København hverken forlænge aftalerne med deres nuværende spillere eller skrive kontrakter med nye spillere.

Klubben er på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste, fordi der er et misforhold mellem lønsum og egenkapital.

KIF Kolding København ligger i skrivende stund nummer syv i herreligaen. De otte bedste hold går videre til slutspillet.