Håndbold

Søndergaard stikker til Spellerberg efter dramatisk kamp

- Han er med til at skabe kaos, siger Kasper Søndergaard om Bo Spellerbergs diskussioner med dommerne i løbet af kampen mellem Skjern og KIF.

Det var masser af dramatik og spænding i kampen lørdag eftermiddag mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding København.

En kamp, hvor Bo Spellerberg i den grad bragte sig i fokus af flere omgange og til sidst i kampen var rasende på dommerne.

- Det er fuldstændig uforståeligt, hvordan de ikke kan dømme frikast i det sidste angreb, ja, men det er jo bare endnu en kendelse, sagde en tydeligt rasende Bo Spellerberg til TV 2 SPORT umiddelbart efter kampen.

Og det var ikke eneste gang, at den rutinerede playmaker var i konfrontation med dommerne. Faktisk er det lidt et trick fra Spellerberg, hvis man spørger hans tidligere holdkammerat Kasper Søndergaard.

- Bo er en del af at få skabt det der kaos. Han er god til at påvirke dommerne. Det skal han have. Det har han gjort i cirka 50 år, sagde Kasper Søndergaard med et smil på læben efter kampen.

- Det var helt klart til deres fordel, at der opstår alt det kaos omkring dommerne midtvejs i anden halvleg. Vi begynder at brænde og smide bolde væk i en periode, hvor vi er langt foran. Så det er vel imponerende arbejde af Bo, ikke på håndboldbanen, men med munden, lød det fra Søndergaard.

Det var dog Skjern, der endte med at trække sig sejrrigt ud at det dramatiske opgør. Vestjyderne vandt 25-24 og fører fortsat herreligaen med tre spillerunder tilbage.