Håndbold

Podcast: Derfor skal Danmark have et B-landshold

I denne uges håndboldpodcast handler det blandt andet om landsholdshåndbold. Bør Danmark have et B-landshold - og hvordan skal det i så fald bygges op

En række danske ligatrænere satte i den forgangne uge spørgsmålstegn ved Dansk Håndbold Forbunds beslutning om ikke at have et B-landshold.

Derfor er det også et af temaerne i denne uge, hvor en guldvindende ligatræner, en spiller med landsholdserfaring og en OL-guldvindende håndboldekspert diskuterer emnet.

- For hvorfor er ligatrænerne så ivrige efter at få et B-landshold? Er det fair nok, når DHF siger, de ikke har økonomien til det? Og hvordan ser et B-landshold ud, hvis det skal eksisterer under de bedste betingelser.

Det forsøger Randers HK's cheftræner Niels Agesen, Viborg HK's Ann Grete Nørgaard og TV 2's egen Trine Nielsen at svare på.

Du kan også blive klogere på de danske kvindeholds præstationer i Europa i denne sæson.

Podcast-panelet gør status efter en weekend, hvor Viborg HK spillede sig i EHF Cuppens semifinaler, mens FCM avancerede i Champions League - på bekostning af NFH.

Endelig spekulerer de tre håndboldkyndige hoveder også i, hvordan HTH Go' Ligaens sidste spillerunde kommer til at udforme sig.

Du kan høre podcasten i sin fulde længde her. Du kan også finde den dér, hvor du plejer at finde dine podcasts.