Håndbold

Tidligere dansk landsholdsspiller fik comeback - 47 år gammel

Den tidligere landsholdsmålmand Michael Bruun gjorde søndag kortvarigt comeback for sin barndomsklub HRH 74 Roslev i 2. division.

Det er ikke hver dag, der bliver kastet landsholdsstøv over de danske 2. divisionsklubber.

Men søndag kunne den jyske klub HRH 74 Roslev prale af at have hele 98 landskampe i rødt og hvidt på holdkortet, da den tidligere målmand, 47-årige Michael Bruun, for en kort stund gjorde comeback for sin barndomsklub, skrev hbold.dk tidligere på dagen.

Det var dog langt fra planen, at Michael Bruun på ny skulle trække i kamptøjet. Det fortæller hovedpersonen selv til TV 2 SPORT.

- Jeg sad hjemme og blev ringet op af min tidligere holdleder. Han ville lige høre, om jeg havde lyst til at tage med til Hornbæk, fordi deres ene målmand var skadet, og den anden lå syg. Så hørte jeg lige familien, om vi havde nogle planer. Det havde vi ikke, og så stod jeg nede foran Kvickly 10 minutter senere klar til afgang, fortæller Michael Bruun til TV 2 SPORT.

Til daglig er den tidligere landsholdsmålmand tilknyttet ligaklubben TTH Holstebro som assistenttræner, mens han også er målmandstræner for det danske kvindelandshold.

Men i søndags snørede Michael Bruun håndboldskoene igen og tog plads mellem stængerne med et noget andet niveau, end det han tidligere har været vant til.

- Det kunne selvfølgelig have været bedre, men jeg synes egentlig, det gik okay i nogle momenter. Særligt i anden halvleg. I første halvleg ville jeg godt have reddet fem bolde mere. Men jeg tror ikke, jeg faldt helt igennem. Jeg stod nok med 33 procent.

- Det var en sjov oplevelse. Siden jeg er stoppet, har jeg spillet to kampe i henholdsvis serie tre og serie to, men det var rigtig, rigtig sjovt at spille en håndboldkamp igen. Og det var da en udfordring, at det nu var på 2. divisionsniveau. Og så kunne jeg godt mærke det i kroppen dagen efter.

Det blev ikke til noget drømmecomeback for Michael Bruun. HRH 74 Roslev tabte nemlig med et enkelt mål til Hornbæk.

Og selvom det var sjovt at være tilbage i kamp, så skal resten af 2. division ikke frygte, at Michael Bruun gør permanent comeback.

- Det var barndomsklubben, som jeg har spillet for i mange år. Og det var det eneste, der kunne få mig tilbage på banen. Det var sjovt, men jeg går ikke og håber, de ringer igen, fortæller Michael Bruun afslutningsvis.