Håndbold

Maria Fisker langtidsskadet – skal opereres igen

Landsholdsfløjen Maria Fisker har ødelagt sit korsbånd. Knæskaden kommer lige inden en planlagt operation i foden.

Ondt er blevet til værre for Maria Fisker.

Lige inden en planlagt operation i den ene fod har Randers-fløjen ødelagt et korsbånd. Derfor bliver hendes skadespause længere end forventet, skriver hun på Instagram.

- I min sidste kamp før den planlagte operation i min fod var jeg så uheldig at slå mit knæ. Det har nu vist sig, at jeg har revet det forreste korsbånd over. Pausen fra håndboldbanen bliver derfor en del længere end forventet, skriver hun efterfulgt af en trist smiley.

Den planlagte operation ville have sendt Maria Fisker væk fra håndboldbanen i resten af denne sæson. Nu går den pludselige knæskade også ud over starten på næste sæson.

Maria Fisker skal nemlig opereres endnu engang, skriver Randers HK på sin hjemmeside. Det betyder, at landsholdsfløjen skal igennem en endnu længere genoptræning, og derfor kommer hun ikke til at være med i Randers’ opstart efter sommerferien.

Her kan du se hele Maria Fiskers opslag på Instagram, hvor hun lader sig inspirere af Hella Joofs glimmerregel, der kort sagt går ud på at huske de gode ting i livet. 

- Men hey - 2018 bliver stadig et fremragende år. Snart flytter vi på landet, og vi skal giftes til sommer, slutter Maria Fisker.

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Maria Fisker.