Håndbold

Grimt uheld koster med '99 procents sikkerhed' KIF'er resten af sæsonen

KIF Kolding København ser ud til at måtte undvære den rutinerede islænding Olafur Gustafsson resten af sæsonen.

Følg sidste spillerunde i herreligaens grundspil onsdag aften på TV 2 SPORT

Det så grimt ud, da Olafur Gustafsson fik et vrid i knæet og måtte køres på hospitalet midt under KIF Kolding Københavns kamp i tirsdags mod Mors-Thy.

Dommen fra lægerne er dog - heldigvis for KIF - knap så grim. Men islændingen kommer næppe til at spille håndbold mere i denne sæson. 

- Olafur er med 99 procents sikkerhed ude både på onsdag og i resten af sæsonen, siger KIF-træner Lars Frederiksen til TV 2 SPORT. 

På onsdag får KIF Kolding København besøg af Skanderborg i sidste runde af grundspillet, hvor sydjyderne skal have minimum ét point for at være sikker på en plads i slutspillet. Det point må de skaffe uden den rutinerede islænding, der dog ifølge træneren er sluppet billigt fra uheldet. 

- Hans menisk og korsbånd har højst sandsynligt ikke taget skade, men der var en knogle, der stak ud. Den skal vi lige have en specialist til at se på. 

- Hvis det er det, vi går ud fra, det er, er det otte-ti ugers pause - måske med en lille operation på en knogle - og så er han klar igen til næste sæson, forventer Lars Frederiksen. 

Olafur Gustafsson kom til KIF Kolding København i begyndelsen af sæsonen. Han har kontrakt til sommeren 2020.