Håndbold

Skjern-spiller og Svan udvalgt til rundens CL-hold

Tibor Ivanisevic og Lasse Svan har fået personlig hæder, efter de har været med til at spille deres hold videre i Champions League.

Tibor Ivanisevic havde en stor del af æren, da Skjern sendte det ungarske storhold Veszprém ud af Champions League.

Han var endda så afgørende, at han er blevet kåret til den bedste målmand i den seneste runde af turneringen. På samme CL-hold er der fundet plads til den danske landsholdsspiller Lasse Svan.

Et hold, der ser således ud:

  • Målmand: Tibor Ivanisevic (Skjern)
  • Venstre fløj: Jonas Källman (Mol-Pick Szeged)
  • Venstre back: Nikola Bilyk (Kiel)
  • Playmaker: Andy Schmid (Rhein-Neckar Löwen)
  • Højre back: Melvyn Richardson (Montpellier)
  • Højre fløj: Lasse Svan (Flensburg-Handewitt)
  • Stregspiller: Patrick Wiencek (Kiel)

Fortsatte storspillet i Champions League

Svan scorede fem mål i SG Flensburg-Handewitts sejr over Kristianstad på 27-24 og blev dermed holdets topscorer. De gik samlet videre med 53-46.

Ivanisevic havde flere afgørende redninger for Skjern, som var på udebane mod Veszprém. Især i slutminutterne fik den serbiske landsholdsmålmand lukket af og scorede endda selv.

Skjern tabte returopgøret til Veszprém med 29-34, men da de havde vundet det første opgør i Skjern med 32-25 sikrede de sig videre avancement til kvartfinalerne i Champions League, hvor det franske hold Nantes venter.

Ivanisevic, som efter sæsonen skifter til tyske HSG Wetzlar, har også tidligere i turneringen vist prøver på sine store evner inden for det 3 x 2 meter store mål.

I 1/16-finalen mod ukrainske Motor Zaporozhye formåede det ukrainske hold ikke at score på et eneste af deres otte straffekast i returopgøret. Syv af dem reddede Ivanisevic, mens det sidste skud ramte overliggeren.

Kvartfinalerne i Champions League spilles i slutningen af april, mens Final4 (semifinaler og finale) afvikles sidst i maj.