Håndbold

Skjern står med kæmpe mulighed for at nå Final 4, mener ekspert

Skjern Håndbold skal møde Nantes i Champions League-kvartfinalerne. ’Der er muligheder’, siger Daniel Svensson om Skjerns chancer for at gå videre.

- Når man kan slå Veszprem over to kampe, så kan man også slå Nantes over to kampe.

Så optimistisk lyder Daniel Svenssons vurdering af Skjerns chancer i den sidste Champions League-runde inden finalestævnet i Köln.

Efter den overraskende sejr over Veszprem skal Skjern møde franske Nantes i kvartfinalerne. Trods Skjerns store resultat udpeger den tidligere Skjern-profil og nuværende håndboldekspert på TV 2 SPORT dog Nantes som favorit i kvartfinalerne.

- Nantes er et super, velspillende, internationalt hold med kæmpe profiler. Det er igen verdensstjerner, Skjern skal op i mod. Tournat på stregen, Claire som playmaker, Dumoulin i målet og så har de krydret det med Lazarov, som alle kender på højre back.

- Skjerns chancer er 40-60. Det er bestemt ikke umuligt – slet ikke med det spil, Skjern har vist. Men jeg vil kalde Nantes en svag favorit.

Et skridt over tidligere præstationer

Ifølge Daniel Svensson skal Skjern glæde sig over, at de undgik hold som Paris og Kiel. Set i det lys står Skjern Håndbold med en enestående mulighed for at skabe den totale overraskelse: Kvalifikation til Champions Leagues Final 4.

- Det er en KÆMPE mulighed for at skabe sensationen og komme i Final 4. Det vil være uhørt, hvis Skjern står i Final 4 i Köln – men der er muligheder, hvis de kan fortsætte med det spil, de har præsteret indtil nu.

- Lige nu er alt bonus, så det er en kæmpe fornøjelse for alle spillerne. De kan gå til det med en kæmpe glæde, og det har været en trinvis opbygning fra det, jeg også selv har været med til i Skjern. Gentagende år har Skjern spillet sig til noget, og dét, de har præsteret i år, er bare et skridt over.

Der er endnu ikke sat præcise datoer på de to kvartfinaler, men det ligger fast, at de spilles i de to sidste weekender i april.