Mensah joker før Golden League: Endelig uden de ”to fossiler” på højre fløj

I den nyeste podcast fra TV 2 Håndbold sender Mads Mensah Larsen en stikpille til to af de rutinerede, som ikke er med på landsholdet denne gang

Mikkel Hansen, Niklas Landin, Rene Toft Hansen, Casper U. Mortensen, Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen. Og flere endnu.

Listen af landsholdsspillere, som tager et hvil i stedet for at spille Golden League hen over weekenden, er lang. Men derfor kan de tilbageværende jo godt holde fast i både det gode humør og den positive indstilling til tingene.

- Der er for eksempel ikke to fossiler på højre fløj, så nu kan man spille nogle ting med lidt fart og tempo, lyder analysen fra Mads Mensah Larsen, som selv er med hele ugen.

Sætningen bliver ikke overraskende efterfulgt af en lun latter. Både fra Mensah selv og fra landsholdskollega Morten Olsen. Begge er en del af den seneste podcast fra TV 2 Håndbold.

- Så mangler der måske nogle andre strenge, når man fjerner så mange landskampe på én gang, men jeg synes da, at der har været nogle spændende ting indtil videre, uddyber Mensah.

Hans Lindberg og Lasse Svan Hansen er de to, der bliver gjort lidt kærligt grin med. Mest af misundelse måske. Højrefløjene har til sammen spillet 447 landskampe for Danmark.

- Der er ikke andre, der har huseret der ude, mens jeg kan huske hvert fald. Så det (fossiler, red.) kan man vel godt kalde dem.

Mens Mads Mensah Larsen griner, giver Morten Olsen et mere seriøst bud på, hvorfor det er sjovt og vigtigt at være med, selvom andre af de etablerede holder fri.

- Jeg synes, det er spændende at få lov til at spille med en masse nye spillere, så de også kan få noget erfaring, så skridtet for dem til at komme ind på landsholdet ikke er så stort og så nyt, siger han.

Til grin og pinligt for håndbolden

Lige som Morten Olsen og Mads Mensah Larsen giver også Rasmus Lauge og Nikolaj Øris sine besyv med om weekendens Golden League, det hårde kampprogram, Champions League med Skjerns optur og Rhein-Neckar Löwens nedtur og meget mere inklusive diverse røverhistoier.

Blandt andet siger Mads Mensah Larsen sådan her om udviklingen i Champions League, hvor hans klub blev tvunget til at spille to kampe på samme dag:

- Jeg synes, det er til grin, at det skulle ende med, at man ikke kunne finde en løsning.

Morten Olsen bakker op:

- Jeg synes, det er så pinligt og virkelig plat for hele håndboldsporten, at det kan lade sig gøre. Jeg synes, det skaber et negativt billede af Champions League.

Lyt til hele podcasten ved at finde TV 2 Håndbold på SoundCloud eller iTunes eller afspil den direkte her under.