Nikolaj Jacobsen ser alvorligt på Mikkel Hansens skade

Landsholdsspilleren Mikkel Hansen har problemer med sit knæ og spiller ikke i ugens Golden League-turnering.

Mens nye urutinerede landsholdsspillere som Johan Hansen, René Rasmussen og Alexander Lynggaard 2. påskedag sammen med de øvrige landsholdsspillere spillede syv mod syv ved landsholdets træning i Brøndby Hallen, kiggede landsholdets store stjerne Mikkel Hansen på fra sidelinjen.

Mikkel har en knæskade, som vi er nødt til at se alvorligt på

Nikolaj Jacobsen

Hvor meget den danske stjerne fulgte med skal være usagt. Men hvis han følte, at han havde behov for at rette sin opmærksomhed mod andre sager, er det til at forstå.

Mikkel Hansen og landstræner Nikolaj Jacobsen har nemlig nok at tænke over de her dage.

PSG-spilleren har igen problemer med sit knæ. Ligesom han havde før januars EM-slutrunde.

Derfor er Mikkel Hansen kun tilstede ved Golden League-træningerne mandag og tirsdag, inden holdet drager til Norge for at møde Frankrig, Island og Norge. Men for landstræner Nikolaj Jacobsen er det vigtigt at have Hansen med til træningerne i Brøndby.

- Mikkel er her først og fremmest, fordi at vi gerne vil have tjekket op på hans knæ, så vi kan få lagt nogle planer for, hvordan fremtiden skal se ud for Mikkel, fortæller Jacobsen til TV 2 SPORT.

Mange håndboldkilometer

30-årige Mikkel Hansen fik debut for GOG i 2005. Han har spillet i FC Barcelona, AG København, PSG og været en del af landsholdet siden 2007. Han har mange håndboldkilometer i kroppen, og Nikolaj Jacobsen håber, at han får endnu flere. Men lige nu er landstræneren bekymret.

- Der er ingen tvivl om, at Mikkel har en knæskade, som vi er nødt til at se alvorligt på. Også i fremtiden. Vi skal se på, hvad Mikkel kan holde til, også i fremtidige slutrunder. Han er en meget, meget vigtig spiller for os.

- Han er her nu, så vi kan give ham noget ekstra opmærksomhed og hjælpe Mikkel og i samarbejde med hans franske klub få styr på knæet, fortæller Nikolaj Jacobsen, der altså lader Mikkel Hansen få en pause fra weekendens landskampe i Golden League.

Danmark spiller første kamp ved Golden League torsdag aften mod Frankrig klokken 20:45. 

Den kamp kan du se på TV 2.

De øvrige kampe er Danmark-Island på lørdag og Danmark-Norge på søndag.