Håndbold

Svalastog storroser modstander: - Fænomenal, fantastisk spiller

Louise Svalastog storroser Team Esbjergs Kristina Liscevic efter de to holds kamp i slutspillet mandag aften.

Se FC Midtjylland mod Silkeborg-Voel tirsdag klokken 18.00 på TV 2 SPORT.

København Håndbold kunne mandag aften som det første hold i kvindernes liga booke en plads i DM-semifinalerne.

Pladsen blev sikret med den første København-sejr nogensinde på udebane mod Team Esbjerg, der blev slået med 30-28.

Glæden var derfor stor hos København-spilleren Louise Svalastog, da TV 2 SPORT snakkede med hende efter kampen. Men selv om stregspilleren var glad for semifinalepladsen, så havde hun stadig overskud til at rose især én af modstandernes spillere efter den tætte kamp.

- Kristina Liscevic, den kloge hjerne, der sidder på hende. Hun er bare en fænomenal, fantastisk spiller at have i den danske liga, sagde Svalastog til TV 2 SPORT og fortsatte:

- Hun er rigtig svær at dække op, fordi hun er så klog. Hun kan hele tiden ligge og lave de der indspil, så det er hele tiden en balance med at gå frem og blive tilbage på de dygtige stregspillere, som de har.

Kristina Liscevic har i hele sæsonen været en profil hos Team Esbjerg. Men siden Estavana Polman måtte tage plads på bænken efter et grimt vrid i anklen, har serbiske Liscevic gang på gang vist sit højeste niveau frem.

Ros til Esbjergs angreb

I kampen mod København Håndbold blev Kristina Liscevic suveræn topscorer for Team Esbjerg med ni mål på 13 skud. Samtidig havde hun flere frispilninger til sine medspillere, og især stregspillerne Mette Gravholt og Vilde Ingstad nød godt af den 28-årige bagspiller.

Team Esbjerg har i store dele af sæsonen praktiseret at spille med to stregspillere i angrebet å samme tid, og det var også noget, Louise Svalastog lagde mærke til i kampens hede.

- Man skal også huske at rose Esbjerg. De spiller det der 4-2-spil som noget, jeg næsten ikke har prøvet før. Det er simpelthen så godt.

Om spillet er godt nok til at også Team Esbjerg kan booke plads i DM-semifinalerne må tiden vise.

Efter nederlaget til København Håndbold er Team Esbjerg placeret på andenpladsen i slutspillets pulje to med seks point efter fire kampe.

Efter dem er Nykøbing Falster på tredjepladsen med tre point efter tre kampe, mens Randers HK er sidst med nul point. Nykøbing Falster og Randers HK mødes tirsdag aften.