Håndbold

GOG og BSV trækker tidligt fra i slutspillet

Nummer to og tre i grundspillet kom som ventet sikkert fra start i slutspillets pulje 2.

KIF Kolding København og Nordsjælland Håndbold var ikke levnet mange chancer i slutspillet, og efter åbningskampene ser det da heller ikke mere positivt ud.

GOG, der blev nummer to i grundspillet, vandt med 31-28 ude over Nordsjælland, mens BSV vandt den anden kamp i gruppen med 32-27 over KIF.

Som toer og treer i grundspillet tog GOG og BSV henholdsvis to og et point med sig, og det giver følgende stilling:

  1. GOG 4
  2. BSV 3
  3. Nordsjælland 0
  4. KIF 0

De to bedste mandskaber sikrer sig en plads i DM-semifinalerne, og selvom der resterer fem kampe, ser det svært ud for de to undertippede mandskaber.

- Vi skulle have vundet den her hjemmekamp for at åbne puljen rigtig godt op. Det gjorde vi ikke, og så er vi presset, siger KIF-målmand Søren Haagen til TV 2 SPORT.

Nordsjælland er for første gang i slutspillet. Klubben vandt tidligere i sæsonen over BSV på udebane, så næste kamp mod netop BSV bliver mere eller mindre knald eller fald.

- Det ser jo svært ud. Nu skal vi til BSV, og jeg tror, de er sultne på at revanchere, så vi får munden fuld. Men der er ikke rigtig nogen, der tror på os i BSV, så vi skal ud og give den gas og levere det bedste, vi har. Om ikke andet får vi en masse rutine. For os er det nogle supersjove kampe, for mange har ikke spillet slutspil før.